survivul tips:

survivul tips voor mensen met een masker:

iedereen draagt bijna een masker die masker is om je zelf te beschermen maar soms gebruik je die masker als je bang bent of onzeker dan ga je lachen terwijl je het in je broek doet. of als je veel pijn hebt maar het niet wil laten merken dan zet je je lach op doet gezellig mee terwijl je wilt krijsen van de pijn (dit houw je ook niet lang vol) sommige mensen willen er bij horenverdrietig dat is iets waar veel maskers door worden gedragenengel

tips:

1. al is het moeilijk zet die masker af!! geen leugens meer mensen moeten je respecteren zoals je bent!!
2. maskers zijn er om je te beschermen. maar kan eens van buiten naar je zelf zien mensen je anders dan jij je zelf ziet. ga daar eens over na denken en denk ook er bij na waarom doe ik dit.
3. praat er met een vertrouwt persoon over want als je maskers draagt (veel mensen) dan moet je er wel wat aan gaan doen in het begin lijkt het beter om een masker te dragen maar de waarheid is toch het beste.
4. als je er geen last van hebt is dat mooi maar dan zien mensen niet zoals je echt bent voor de één is dat positief maar voor de ander niet. want wat nou als de hele wereld nou geen masker meer zou dragen zou het een hel worden of juist een opening in een nieuwe wereld?
5. in sommige gevallen moet je wel een masker dragen als je heel bang bent omdat er gedreigd word dat je klein gaat worden moet je juist recht op lopen en net als of doen of je niet bang bent en snel weg lopen.(in zo'n soort gevallen kan een masker wel handig zijn)

verliefd dit zijn kleine survivul tips

ik zelf draag ook een masker niet een hele grote maar ik heb veel pijn en als me vriendinnen er zijn laat ik het niet erg merkeverdrietig

huilen
mensen hopelijk hebben jullie hier wat aanverliefdknipoog
06 jan 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van gevoel
gevoel, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende