The end.

Zucht nu ben ik echt op. Ik zou morgen iets leuks gaan doen maar dat niet door sterker nog die persoon heeft me volkomen genegeerd. Me ex ... haat me volgens mij ... het intereseert der niks meer wat ik doe. Me vrienden hebben geen tijd voor mij. Mijn ouders hebben niet eens door dat het slecht gaat. En met me hobbie ging ook al alles mis..

... ik trek het gewoon niet meer ... ik ben al begonnen met het schrijven van een afscheidsbrief voor me beste vriendin... die ik niet meer mag spreken omdat ze dat niet aankan. Me leven is gewoon voorbij... Ik heb me nog nooit zo K** gevoeld en dat is heel wat want ik ben tot me 19de zo ongeveer zwaar depressief geweest.

Misschien vinden jullie me nu een aansteller alsj e dat vindt ... reageer dan niet ... lees dit dan niet. Ik weet wat ik voel ... en ik weet dat ik het niet meer aankan ... niemand die het iets kan intereseren. Tis lelijke ik maar. was ik knap geweest dan hadden er nu genoeg mensen klaar gestaan voor mij ... maar ja dat ben ik dus niet.

zucht ... life sucks..
16 dec 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Lonelyboy
Lonelyboy, man, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende