Toch maar weer....

Toch maar weer een dagboek bijhouden. Ik heb dat jaren gedaan, in een mooi schrift, maar ook online. Ik voel dat ik het weer nodig ben.

Ik ben een gescheiden vrouw van 34 met 3 kinderen. Maar dat is natuurlijk lang niet alles. Ik woon met mijn oudste twee kids, mijn jongste woont bij mijn ex en het "grappige" verward is.... mijn ex woont naast mij met de jongste EN de buurvrouw.... kun je het je een beetje voorstellen?? De scheiding is nog niet eens uitgesproken....!!!!!!

En ja, ook ik ben niet vrij van schuld... ik schijn een moeilijk mens te zijn om mee te leven... Ik heb mijn stemmingswisselingen, ik heb af en toe last van Emotionele Stoornissen....maar niet zo erg dat ik niet alleen kan functioneren...!!! Ik red het wel met mijn kids....!!!! Inmiddels heb ik ook iemand leren kennen met wie het heel erg goed klikt, maar ik eigenlijk nog niet weet wat ik er mee moet......hij is een vrijbuiter, ik ben moeder.
We zijn nu in het stadium van LATTEN....en eigenlijk bevalt me dat wel.

Het enige wat ik hier wil bereiken is dat ik nu eens EERLIJK ben over mijn gevoelens.....eerlijk naar mezelf en naar anderen. Jarenlang in een leven van leugens leven werpt zijn vruchten af, maar zeker niet in positieve zin.

xx
Esmie

30 aug 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Esmie
Esmie, vrouw, 54 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende