Toch wel een stoere eerste gewone schooldag

Gister ge survivelt. Vraag niet hoe ik het heb overleeft. Wij kregen de meest erge begeleider en ook nog een de meest kutste opdrachtenbah!
Sanne ik gewoon tot iets over der navel in de modder gevallenerg vrolijk Wij helemaal in een scheur. Zij helemaal huilen wij maar meteen stil.
later zag ik lekker heel de tijd Eco 2 erg vrolijk met Denise
ik wordt wel gek van de stemmen en dingen die er niet zijn te zien. Hoor elke keer dat ik geroepen wordt of dat de bel gaat ofzo. Terwijl er niks is. Of ik zie mensen lopen terwijl er niemand isverward
Van de week maar ff medicijn verhogen vragen. Wordt er langzamer hand creazy van. Ook maar meteen tegen Hannie gezegt dat ik miss dan medicijn verhoging krijg en ik dus vanaf maandag dus heel duf kan zijn.
Krijg toch wel weer van spanning van school ookal is het wel heel leuk. Ga veel met Nicole, tamara en nog twee andere om. Vandaag ging het wel opzich lekker. Wiskunde heb ik heel ff gehad hoefde eig helemaal niet te komen kon meteen door naar Frans maar niemand ging het eerste uur. Dus heb ik nog ff gewacht tot het 2de uur. Het eerste uur volop niks gedaan zat alleen maar te lachen met tamara.
Frans was super makkelijk lekker van Deniseerg vrolijkerg vrolijkerg vrolijk maakt me dag helemaal goed. Vrijdag weererg vrolijkerg vrolijk
Toen Nederlands van Mevis. OOk heel makkelijk. Veel dingen van de eerste zo ongeveer. Alleen ziet me eerste toets er vrij snel aan te komen. Straks ff het een en het ander in me agenda planten.
Vanaaf kan ik niet trainen. Me pa kan me niet thuis brengen hij kan me alleen vroeger afzetten. Vind het opzich niet erg. Me teen is gekneusd en ik heb toch wel wat spierpijn van het survivelen. Gister was ook me nichie jarig. Alweer 1 jaar. Wat een ding is dat zegvrolijk een a-type van mij dus.
toch nu te horen gekregen dat idd me tante kwaadaardige kanker heeft. We wisten het eig al maar nu is het vast gestelt. Ze heeft heel veel uitzaaïngen rond der bekken en bekken.
hhahah lach gister al om 9 uur te slapengaap!
Werdt precies om kwart voor 7 wakker en toen moest ik net opstaan.
Morgen pas lekker om 10 uur beginnen. Maar ja wel tot 15:45
dubbel blokuur CKV verward
Verder heb ik gister nog een heel verhaal in me eig schrift geschreven. paar grote punten die verkeerd gaan. toch welverdrietig
08 sep 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van kimmetjexx
kimmetjexx, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende