tot half 2 geslapen:S

hoi hoi ik kan gewoon echt niet slapen wat best logische is hoor ,memoeder dacht nu laat ik haar een keer uitslapen kijken tot hoelang ze het volhoud.
ik was gistere pas om half 3 naar bed gegaan omdat ik had weer de sims gespeeld en dat is me tog een verslafend spel ,daardoor was ik erg moe en bleef ik dus slapen.
maar tot half 2 vondt ik overdreven dus ik was gelijk wakker en was best boos zonde van me dag normaal wekt ze me om 12 uur en nu half 2verward
dus ik he teveel energie om te gaan slapen wat gewoon weer kut is want ik moet om halfzeven eruit honden uitlaten wassen opmaken aankledene dan 8 uur de deur uit en dan werken tot half 6 dus dan zal ik wel helemaal dubbel uitgeteld zijn gelukkig heb ik buillit mee .
en me nichtje die zou meschien komen van me overleden tante ,tante sylvia.
maar ze vindt het wel erg eng maar ze verblijft een tijdje in zandvoort en meschien komt ze langs ik hoop het echt ik mis haar zo erg .
ze is inmiddels groter dan mij en is pas 13 maarjah ze blijft me kleine nichtje
nouw volgende week zijn me tweeling nichtjes jarig en worden eindelijk 20vrolijk
ik zit er echt tegen op de laatste keer dat ik op hun verjaardag kwam heb ik me echt voorschut gezet .
daar ben ik altijd wel goed in mezelf voor schut zettenerg vrolijk
maarrrrrr t pakt niet altijd goed uit want ik kan mezelf ook op een hele slechte manier voorschut zetten en dat gaat vaak door middel van andere mensen ,wat echt super dom is en dat kan ik niet uitstaan maarjah.
ik moet nog kleding voor t concert kopen en ik zou t op de verjaardag van me nichtjes aandoen maar ik weet niet of ik het dan al in huis heb hoop t wel want me kleding kast zit propvol met oude kelding tijd voor iets anders.
ik ben trouwens wel weer blij dat ik mag werken want ik mis de mensen enorm en vooral de beesten ik moet me altijd voor iets inzetten als het maar goed is anders voel ik mzelf gewoon klote dat ik niks doe vaak gah ik in me pauze de honden borstelen of balletjes gooien omdat ze t verdienen derest van de dag zitten ze alleen maar in hun hok
dat gaat dan wel tenkoste van me pauze en ik eet wel later enzo maar dan hebben de honden wat minder zorgen ze worden al teveel verwaarloosd dus als ik dat beter kan maken doe ik dat graag
er wordt binnekort een opendag georganiseerd dat vindt ik geweldig er komt namelijk een demo van flyball en shaapherder dus dat moet ik gewoon zien.
net waren me aso buurtjes hierboven aa t zingen wat erg grappig is ze was unbreak my heart van witney houston aan t zingen.
ik zing ook heel vaak maar dat komt omdat het in onze famillie hoort me oom die trad op in kroegen en hij kon beroemd worden maar dat wou hij niet me zus die kan ook super goed zingen maar ze komt niet veredr omdat ze ik geloof plankenkoorts heeft erg jmmr.
ik wil wel verder maar kan niet want zou dan via zangles om de juiste tonen te leren en ademhaling
ik heb t geprobeerd bij de golden earings maar sloeg dicht boy dat was eng ahahah vrolijk
t lucht op om te zingen dus blijf lkkr doorgaan met of zonder zangles
nouw en nu gah ik maar weer iets anders verzinnen om te doen want ben nog steeds niet moe
ik wed dat ik morgen helemaal volslagen gebroken benvrolijk
maarjah vroeg slapen en uitslapen want disdag heb ik vrij doei doei
01 okt 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van blue angel
blue angel, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende