truth

ik vraag me af of jou woorden ooit iets betekend hebben. wij hebben altijd goede gesprekken gehad, ook over het feit dat mensen niet weten wat de betekenis van iets waarlijk is, blijkbaar verdring je het of ben je het vergeten.

nee het is niet zoals ik het mij had voorgesteld, ik had nooit verwacht dat het leven jou zo zou grijpen en je zo zou veranderen, in iets wat je vroeger nooit gewild zou hebben.

ik verzin/ fantaseer over hoe je nu denkt, dat je vroeger maar een kind was. dat je niet volwassen genoeg was om te weten wat je nu weet. dat het nooit zo zou kunnen zijn zoals je vroeger ervan droomde.

en ik ben het verschil daarin, ik blijf vasthouden aan de dingen die we vroeger zeiden. deze hebben een waarde voor mij. volwassenen in deze wereld zijn verwrongen door de dingen die gebeurd zijn. en ik weiger om daar deel van uit te maken. ik blijf liever zoals vroeger.

ik herinner me nog een gesprek met mijn psycholoog, die zei er zijn genoeg anderen, hij zei dat zn liefde nu wel ok was. en dat hij tevreden was. en dat het ook anders was met degene waar hij echt op verliefd werd. en dat is dus het verschil zei ik, ik wil niet met minder genoegen nemen. nooit gedaan en zal ik nooit doen.

19 jan 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Vighnar
Vighnar, vrouw, 120 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende