Uit de categorie nutteloos:

Sjengske werkte bij een fabriek. De koningin kwam op bezoek, en Sjengske riep haar toe: "Dag Beatrix, alles goed met de man en de kinderen!"
Na afloop moest Sjengske bij de directeur verschijnen die hem een stevige uitbrander gaf. "Hoe durf je zoiets tegen de Koningin te zeggen."
Een dag later verscheen Tony Blair voor een bezoek. Toen Tony langskwam zei Sjengske: "Tony how are you ? Everthing well with the wife en the Kids?"
Na afloop moest Sjengske weer bij de directeur komen. Hij kreeg weer een uitbrander maar bleef koel en zei: "Ik ken zelfs de paus persoonlijk."
De directeur geloofde dat niet en kocht twee tickets naar Rome.
Toen ze de volgende dag op het Sint Pietersplein stonden zei Sjengske: "Let op, ik sta dadelijk naast de paus op het balkon." Goed Sjengske ging naar boven en stond naast de paus op het balkon. Toen hij terugkwam was zijn baas lijkbleek en sidderde helemaal. "Wat is er aan de hand" zei Sjegske "heb je mij niet gezien?"
"Ja wel" zei de directeur "maar toen ik hier stond te kijken kwamen er twee Japanners aan. Zegt de een tegen de ander : 'Weet jij wie die man in dat witte kleed is die naast Sjengske staat.'"

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uit de categorie 'Zinloze onderzoeken':

Als je 8 jaar, 7 maanden en 6 dagen zou schreeuwen, heb je genoeg geluidsenergie geproduceerd om 1 kop koffie te verwarmen (niet echt de moeite dus).

Als je 6 jaar en 9 maanden scheten zou laten, heb je genoeg gas geproduceerd om de energie van een atoombom te evenaren (dat begint er al meer op te lijken).

Het orgasme van een varken duurt 30 minuten (in mijn volgende leven wil ik een varken worden) (hoe zijn ze hier achter gekomen? En waarom? Ik wil het eigenlijk ook niet weten.).

Als je met je hoofd tegen de muur slaat, verbruik je 150 calorien per uur (kan nog steeds niet uit over die varkens).

Mensen en dolfijnen zijn de enige soorten die seks voor het plezier hebben (dus daarom glimlachte Flipper altijd!)
(Maar toch krijgen varkens 30 minuten orgasmen? Lijkt me niet eerlijk).

Een mier kan 50 maal zijn eigen gewicht tillen, 30 maal zijn eigen gewicht slepen en valt altijd op zijn rechterzijde als hij vergiftigd is (je moet toch wat te onderzoeken hebben.).

IJsberen zijn linkshandig (Wat moeten we ermee?).

Een vlo kan 350 maal zijn lichaamslengte springen. Vgl. bij een mens: ik zou dan over 7 voetbalvelden springen! (30 minuten. dat is toch niet te geloven? En waarom een varken?)

Een kakkerlak kan 9 dagen in leven blijven zonder zijn hoofd; dan sterft hij door verhongering (jakkie bah).

De mannetjes-bidsprinkhaan kan niet seksen als z'n kop nog op z'n romp zit. De vrouwtjes geven dus aan seks te willen door de kop van z'n romp te trekken (schat, ik ben thuis. oh oh.).

Sommige leeuwen seksen meer dan 50 maal per dag (in mijn volgende leven wil ik toch nog steeds een varken zijn. Kwaliteit boven kwantiteit).

Het oog van een struisvogel is groter dan zijn hersens (ik ken enkele mensen bij wie dat ook zo is).

Een zeester heeft geen hersens (dergelijke mensen ken ik dus ook)

Na dit alles gelezen te hebben is alles wat ik te zeggen heb...
geluksvogels, die varkens!


Tja, dit was mijn laatste verhaaltje, om 0:00 meer erg vrolijk

verliefd
17 okt 2006 - bewerkt op 17 okt 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van dontworry2
dontworry2, man, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende