Uit de hand gelopen

Maandag is het op de groep helemaal uit de hand gelopen. Zondagavond toen ik terug was kreeg ik te horen dat Martijn Bjorn had geslagen en dat hij daarom weg moest. Toen ze hem maandag kwamen halen begon hij te schreeuwen dat hij niet weg zou gaan en hij rende naar buiten, de leiding ging achter hem aan om te proberen hem rustig te krijgen. In plaats van dat hij rustig werd ging hij bakstenen naar de leiding gooien als ze te dichtbij kwamen. Na een halfuur buiten schreeuwen en met dingen gooien kwam hij naar binnen, Bjorn en Baukje zaten naast mij op de bank, ze waren bang voor Martijn. Martijn kwam naar de woonkamer en pakte de sjoelbak, hij haalde en die houtjes uit om naar de leiding te gooien als ze te dicht bij kwamen. Ik heb Bjorn en Baukje naar boven gestuurd en heb geprobeerd met Martijn te praten, hij luisterde niet, hij huilde alleen maar. Uiteindelijk is hij toch weggegaan en hebben we afscheid genomen van hem en van Sharon.
S'avonds ben ik naar mijn vriend gegaan om een beetje rustig te worden, ik hem niet gemerkt dat hij iets gebruikt had dus ik hoop van niet.

Toen ik terug kwam zei Willeke(mijn mentor): Nicole(mijn moeder) heeft gebeld, ze vroeg of je 6 december en 24 december naar hun toe komt.
Ik zei niks en begon te huilen, ik had absoluut niet verwacht dat ze dat zou vragen, we hebben nooit sinterklaas en kerst gevierd omdat er geen geld was voor lekker eten of cadeautjes.
Ik ga het er nog even over hebben met Rachida (mijn case-manager van BJZ)

Vandaag is mijn bedenktijd om, ik moet vanmiddag de politie bellen om te zeggen dat ik aangifte wil doen.. Ik ben echt bang..
Omdat mijn vriend het zo knap van me vind dat ik toch aangifte ga doen mag ik een nieuw DS-spel kiezen. Ik weet alleen niet welke, ik twijfel tussen animal crossing en tamagotchi town, tamagotchi is maar 10 euro en die kun je nergens meer krijgen, animal crossing kan ik altijd nog kopen.. Maar ik wil ze allebij! x']

Maar ik ga weer stoppen want ik weet niks meer te vertellen..

ciao! xxxverliefd
20 nov 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van minimuisje
minimuisje, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende