Uit eten, leren en ergernis

Afgelopen vrijdag moest ik werken. Het was de enige dag in de week dat ik ingepland was. Ik heb soms nog maar 4 uurtjes in de week, omdat er veel nieuwe mensen zijn aangenomen. In juni loopt mijn contract af en moet ik weg, samen met nog een andere collega. Een paar maanden geleden had ik elke week nog rond de 14 uren en verdiende ik dus ook erg veel. Dat is nu dus een heel ander verhaal.. En ik vind het jammer dat ik er in juni uit moet.

Zaterdag kwam mijn vriend, want die avond gingen we met de hele familie uit eten omdat mijn oma haar verjaardag alvast vierde. Die is overigens vandaag jarig. We hebben niet zo veel contact met de familie en al mijn neven/nichten zijn veel ouder dan ik. Ze hebben al kinderen en een vaste baan etc. Ik heb er kort gezegd dus niet zoveel mee. Ze zijn vooral bezig met hun eigen leven en interesseren zich helemaal niet in wat ik studeer of waar ik werk, of gewoon hoe het met mij gaat. Het etentje was dus niet erg gezellig, maar ik heb wel lekker gegeten ookal was het eten niet zo bijzonder. We zaten in een grote zaal en het was allemaal goed geregeld.

Zondag hebben ik en mijn vriend een poging gedaan tot leren, want we hebben tentamenweken. Donderdag heb ik mijn eerste tentamen: Bestuursrecht 1. Het leren samen met mijn vriend was niet zo geslaagd, want we zijn dan heel erg snel afgeleid haha. Gelukkig hoeven we niet zoveel te leren, dus ik zat er niet zo erg mee. Mijn vriend daarentegen wel, want die is snel gestresst en denkt dat hij nog veel moet leren, terwijl dat allemaal heel erg meevalt. Hij is daarom gisteren maar naar huis gegaan. Ik heb hem in de auto naar het station gebracht zodat hij nu lekker rustig thuis kan leren. En ik ook, dus dat heb ik dan ook vooral gedaan.

Vandaag begon de dag slecht. Mijn moeder wil wel een huisje voor onze kopen in onze studentenstad, maar dat zag ze opeens helemaal niet meer zitten. Mijn oma had haar gewezen op de hoge belastingen en de vele kosten en nu twijfelt ze ineens. Het is sowieso ook al erg lastig om een hypotheek te krijgen, allemaal maar gedoe.
Overigens is ze nu alweer over haar dipje heen en heeft ze toch bepaalde dingen gedaan zodat we weer met ons plan verder kunnen. Ze is soms zo moeilijk te peilen.. Dan wil ze dit, dan wil ze weer dat..

Hebben jullie ook tentamenweken? En hebben jullie ook Boer Zoekt Vrouw gekeken? Ik vind het zo jammer dat het uiteindelijk niks is geworden tussen Rimke en Tom. Ze verwachtten hoteldebotel verliefd te worden, maar volgens mij houden ze zich daarmee vast aan een illusie. Op mijn eerste echte liefde was ik ook smoorverliefd, maar ik ben gewoon van mening dat ik dat niet nog een keer op zo'n manier ga ervaren, omdat dat volgens mij gewoon bij je eerste echte liefde hoort. Ook denk ik dat Hetty en Geert helemaal niet bij elkaar passen. Hetty wil Geert teveel veranderen en ze snapt niet dat Geert gewoon van zichzelf zo druk is. Hij heeft nou eenmaal ADHD en daar moet ze gewoon mee leren dealen. Hij zag er erg ongelukkig uit.

24 mrt 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van xTessa
xTessa, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende