Terug van weg geweest

Na een lange tijd ben ik weer op Mydiary. Ik heb er lang niks mee gedaan, maar ik heb nu toch weer de behoefte om mijn gedachten en gebeurtenissen uit te schrijven. Ik moet het gewoon ergens kwijt, want in mijn eigen leven zijn er niet veel mensen waar ik mijn verhaal bij kwijt kan. Overigens kan ik wel veel kwijt bij mijn vriend en mijn moeder, maar die begrijpen ook niet altijd alles. Ik heb niet veel vriendinnen, eigenlijk bijna geen. Ik had gehoopt op de universiteit nieuwe vriendinnen/vrienden te maken, maar dat is helaas nog niet gelukt..

Vandaag was een vermoeiende, saaie en rottige dag. Eerst had ik twee uren werkcollege. In principe wel nuttig en ik ga er ook altijd heen, maar altijd jammer dat ik bijna nooit met wat mensen praat. Ik wil het wel en ik doe ook wel m'n best als ik soms wel wat aanspraak heb, maar op de een of andere manier lijkt het wel alsof zij niet op zoek zijn naar nieuwe vriendinnen, omdat ze die natuurlijk allang hebben gevonden op de opleiding.
Daarna had ik twee uren hoorcollege, maar daar had ik beter niet heen kunnen gaan. Het is gewoon verspilling van mijn tijd geweest en ik had net zo goed thuis wat kunnen leren of huiswerk kunnen maken. Die vent kan ook niet eens fatsoenlijk college geven: te lang stil staan bij voorbeelden, maar de uitleg veel te beknopt weergeven en uitleggen. Mijn vriend zat naast mij (hij heeft dezelfde studie gekozen) en hij ging zich er aan ergeren dat ik daardoor zo chagrijnig was, waardoor ik nog chagrijniger werd. Hij neemt de studie een tikkeltje serieuzer en maakt zich ook altijd veel drukker over tentamens en de vele leerstof..
Tja en nu ben ik weer thuis. Met hoofdpijn, want ja mijn halve leven bestaat uit leven met hoofdpijn. Vanavond denk ik alvast maar een begin maken met huiswerk of alvast wat leren voor de tentamenweek die volgende week al is. En ohja, waarschijnlijk nog stemmen voor de Provinciale Staten. Ik denk dat ik op het CDA ga stemmen. Eigenlijk wist ik eerst helemaal niet waarop ik wilde stemmen en ik was er al bijna uit dat ik blanco ging stemmen. Toen heb ik toch nog maar even de stemwijzer van de Provinciale Staten en de Eerste Kamer gedaan en daar kwam bij beide CDA uit. Op zich wel een partij waar ik me in kan vinden, een middenpartij (iets meer rechts) met veel aandacht voor de zorg en het samenleven met elkaar. De VVD, PvdA en D66 vallen voor mij sowieso al af, omdat ze mijn inziens te veel hebben afgeweken van wat ze eigenlijk beloofden en wilden, en dus teveel zich hebben over laten halen door andere partijen.

Sowieso vind ik de politiek drie keer niks. Het is erg onoverzichtelijk waar partijen nou eigenlijk voor zijn en welke standpunten ze hebben. Er zijn heel veel partijen. En wanneer er geen verkiezingen zijn, heb ik eigenlijk geen idee waar de regering en de Tweede Kamer het nou eigenlijk over hebben. Ik denk dat heel veel mensen dat hebben..

Gaan jullie ook stemmen?
18 mrt 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van xTessa
xTessa, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende