Uitsmijters & Partygirlsss.

Na een opgepakt vriendje, twee kotspartijen & twee jointjes verder waren we eindelijk in de leukste club in town. Ik schijt altijd 10 kleuren in mijn broek van de uitsmijter (ik kijk altijd veel te verlegen naar de grond), waarop hij mij vraagt hoe oud ik ben, of ik een ID bij me heb en wat m'n geboortedatum is, terwijl mijn vriendinnen die al binnen zijn toekijken. (18, nee?, 26 juni 1986... zonder euh te zeggen) Vervolgens zegt hij okee en laat me binnen.

Maar gister kwam alles goed en het was zo gezellig! Tjitkse en haar zus&co wouden gelukkig ook mee, want anders had ik het waarschijnlijk niet overleefd met Miriam en haar dushivriendinnen. Er waren allemaal bekenden & geweldige muziek. What do you want more? En ik wou eerst niet eens gaan.

Stiekem was het wiet toch wel naar mijn hoofd gestegen en ik had verder ook niet zoveel gedronken. Nu niet beginnen dat ik niet mag blowen, want ik ben gestopt met roken! Dat is toch al een hele prestatie en bovendien was dat blowen maar eenmalig.
O god, weet je wie er ook was? Daniel! Hij is zooo leuk.. hij zit bij mij op school. Hij heeft een kapsel (door Regina bedacht... dat zijn jongens met wat langer haar en een scheve pony). Alleen Tjitkse had met Oud&Nieuw met hem gepraat ("Hey jij zit toch bij ons op school? Gelukkig nieuwjaar!" en drie zoenen op zijn wangen plantte). Gister kwam hij weer met haar praten. Nou zeg.

Sasha was er ook! Ze was vet lief voor mij en zei dat ze van me hield en gaf een dikke zoen... ik ben zo blij dat wij vriendinnen zijn geworden vrolijk

Naja ik ben nu helemaal happy weer erg vrolijk
07 jan 2005 - bewerkt op 01 jul 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van PlugInBaby
PlugInBaby, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende