Vreetbuien & vriendinnen.

Aaah, ik word gekkk... ik heb nu al de hele week vreetbuien, ik kan niet stoppen... 'k kan alleen maar eten, eten, eten...
En het probleem is dat alles er ook weer af moet. Ik wil ook een strak lichaam, net als op tv. Echt het klinkt zo cliché, maar het is wel de waarheid. Bij de dokter woog ik nog 61,5, maar met kerst al weer 63,5... aaaaah! Er moet minstens 5 kilo eraf. Maar dat lukt dus echt niet met die vreetbuien. Dus dan ga ik van tennis af en weer op de sportschool en minstens 3 keer in de week sporten!

Vanavond komt Miriam hier slapen... misschien gaan we uit, maar weet nie zeker. Want ik voel me zo'n vetzak nu. Je bent wat je eet. 's Middags gaan we eerst naar een uitzendbureau, want ik moet een baantje hebben voordat ik kan overwegen om uit huis te gaan.
Had gister wel een goed gesprek met Tjistke, echt zo'n tof wijf! Haar vriendinnen zijn verandert in van de neo-nazi's en heeft daarover ruzie gekregen... volgens die vriendinnen dan.
Sasha is terug en kan blijkbaar niet even bellen? Ik heb wel haar kranten 3 dagen gelopen.

Jahoeee, heb wel een nieuwe jas! Het is wel een maat L, want M was al weg... naja, dan zit het maar iets ruimer. Moest hem gewoon hebben! It's so lovely! vrolijk
06 jan 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van PlugInBaby
PlugInBaby, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende