ummm...allemaal geblaat


vandaag ben ik erg gaan nadenken over mn leven. alles en iedereen. toen ben ik gaan inzien dat het niet vanzelfsprekend is dat mij niet veel gebeurt. voor het zelfde geld had ik nu een erge ziekte gehad. een erg ongeluk of was ik verkracht door een stel jongens. gister heb ik daar namelijk over gedroomt. t heeft me gelukkig wel aan het denken gezet. we hadden in ons land net zo goed christenvervolging kunnen hebben. we hadden oorlog kunnen hebben. we hadden hongersnood kunnen hebben. vulkanen, aardbevingen, overstromingen, orkanen. de wereld is gewoon te hard!!

ik maak me zorgen. om alles en iedereen. als ik op de fiets zit ben ik gewoon bang. misschien rijd er wel een auto in op ons. misschien stort er wel een vliegtuig neer. gewoon eng.

ik maak me zorgen over mn vrienden en vriendinnen. misschien zit ze wel iets heel erg dwars. misschien zitten ze helemaal niet lekker in hun vel! misschien liggen ze 's avonds helemaal in tranen op hun bed. je weet maar nooit. geef ik ze wel genoeg aandacht?

ik maak me zorgen om mezelf. ik zit vaak gewoon in de knup met mezelf. hebben jullie ook wel eens het gevoel dat je de hele dag achtervolgd door een onzichtbare camera? ik namelijk wel! continu! als ik aan t douchen ben. als ik in mn kamer zit te dansen, als ik in men bed lig! noem maar op! ik weet niet wat er aan de hand is met mezelf maar ik zit niet goed in mn vel!!

dikke zoen, mirjamverliefd
30 sep 2004 - bewerkt op 05 apr 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van mirr
mirr, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende