UNO VERHAALOS

vandaag kutweer, as the rest of you may know

maaar ondanks dat, een goede dag

k heb uitgeslapen, (al een goed begin) en na de gebruikelijkse ochtend rituelen de laatste hand gelegd aan het schuren van m'n frame.verdrietig duurde lang

jaja, vandaag had k de deadline gesteld voor het schuren van me scooter kappen. natuurlijk gered dus ik vanmiddag met me ma naar dat bedrijf, en heb me kappen daar achter gelaten, heb nog even met de eigenaar van t bedrijf staan lulle en was een opmerkelijk aardige vent. we hebben de kleuren afgesproken en t kwam er op neer dattie 2 dagen geleden een ferrari op nieuw had gespotenerg vrolijk dussss hij had nog wel een potje verf staanerg vrolijkerg vrolijk nu wordt me frame dus in Ferrari rood gespotengemeengemeenerg vrolijk en me kappen in diep zwart, cool!dat raadde hij aan want dat was het mooist ivm de blanke lak die er later overheen gaat.
k kon me spul dus zo gezegt daar achter laten en k wordt een deze dagen gebeld dat ze klaar zijnvrolijk ben helemaal verheugd.

ben gister ook ff met me ma weze shoppe dus ik kan ook weer "hip" de straat op.

nu komen we dus bij het "blaat-een-end-weg-gedeelte".
me pa die was ff een uurtje thuis (zie die vent amper) en ik was dus helemaal pist off dat hij alle rechten van de computer in heeft gepikt. dus ik confronteer hem daarmee en zeg dat ik splinter cell wil installeren...
gelijk krijg ik iedereen weer op me dak: en je moet oprotten met die virus aantrekkende spellen en dat 'kazaa' gebeuren!

nou je raad het al, nog geen 5 minuten later liep iedereen fijn door het hele huis tegen mekaar te zeike over niks. ik loop naar me kamer toe en zet me muziek nogal hard aan (buren zitten in italie dus die zal ik voor een tijdje nie horen) komt me pa me kamer binnenstormen, en meneer loopt gewoon asociaal weg van het gesprek!!
ik was dus de enige die verstandig deed en zich trugtrok van het so-called "gesprek" en dan ben ik weer de gene die asociaal doet....

de wereld zit soms raar in mekaar.

k zat vanmiddag ff filmpjes te kijken van crashende motorrijders.
heeft me tog wel enigzins geraakt, een gast van 20 die dus verongelukte (maakte een wheelie en dat ging fout), had een vriendin, ouders, veel familie... verwardzei ze broer dus:

"if you want to be old and wise, you have to be young and stupid first".

vond k wel een moowj gezegde en ik herken er een hooop in. maja, dat zei hij dus ook, zorg nou dat je niet te stomme dingen doet want dan kom je wijs de hemel in en daar heb je geen reet aan.

ik zal stoppen met het 'preken'

gegroet en tot later

ps. ik breng volgende week verslag uit over me scootvrolijkcool!
07 jul 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van timo
timo, man, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende