erg groot binnepretje:D:D

nou, aan de ene kant benk fucking boos!!! en aan de andere kant hek me helemaal dood gelachen,

hieronder de rede:
het begon allemaal met me ouders, me ouders zijn naar t nord sea jazz festival dus die zijn om half 4 vertrokken en zijn nu nog niet thuis.
dit feit was achteraf gezien kennelijk een aanleiding voor het volgende. me zusje die verveelde zich smiddags wat ik zo heb kunnen opvangen. na het eten vroeg ik in mijzelf daarom ook het volgende af, goh.. wat een saaie avond wordt dit. geen 2 uur later (rond een uur of cool! hoor ik m'n zusje de trap af trippelen.
welnu, ze zou over 5 minuten weg gaan.
ik vraag dus, waar ga je heen? normaal zegt m'n zusje altijd zoiets als: even naar sofie, of even skaten, of even naar het winkelcentrum.

mijn oren werden toen dus ook gespitst toen ik het antwoord: "ik ga even naar buiten" opving.

met uiteraard de nadruk op even.

mijn gedachten werden meteen aangescherpt en ik wierp gelijk mijn concentratie richting voordeur.

ik vroeg dus op een even normale toon als de eerste keer voor de 2e keer: waar ga je heen?

toen hoorde ik de deur in het slot vallen en heb mijn aandacht weer op de computer gevestigd, met nog altijd in mijn achterhoofd het gedeelte, 'even naar buiten'

ik heb mij hier de rest van de avond niet meer over drukgemaakt en ik besloot een film te gaan kijken. (welke film doet er niet toe)

na ongeveer een uurtje alleen in het huis door te hebben gebracht belt sofie aan, is tessa thuis? nee sofie, ik heb geen id waar ze uithangt. aangezien dit wel vaker het geval is dat voor mij iedereen pleite is maar het tog gezegd is, maakte ik mij er nog geen zorgen om. (jawel je leest het goed, 'nog'knipoog

na afloop van de film, hooguit een kwartier geleden, begin ik tog ernstig te twijfelen of ik (nadat m'n zusje hem voor de eerste keer achter zich dicht had getrokken) de deur voor een 2e keer heb horen dichtvallen. daarme afwachtend het geluid van het 'de trap op trippelen'.

na een aantal seconden mijn brein erover te laten hebben peinzen was ik tot de conclusie gekomen dat de desbetreffende persoon (Tessa) zich nog niet thuis bevond.

het wekte in eerste instantie dan ook mijn grootste verbazing op. ten 2e schoot mij de gedachte te binnen dat het ook wel om iets ernstigs van aard zou kunnen gaan. ik had geen specifiek voorbeeld in gedachte maar tog....
ten 3e voelde ik geen angst/verbazing/bezordheid, maar woede, jazeker, woede omdat je zusje nog niet thuis is. klinkt raar maar is waar. aangezien mijn ouders nog niet thuis waren/zijn ligt op mij, als oudste, om de verantwoording te nemen over familie en dergelijke.
mijn ouders stonden op het punt om thuis te komen, ik had alleen als info dat ik de enige thuis was, dat tessa "buiten" was, en dat ze iig niet bij sofie was.
dan ben je tog wel erg gefrustreerd als 'grote broer' zijnde dat je zo'n vervelend zusje hebt dat jou dan weer bezig houd met zorgen dat zij weer veilig thuiskomt. kortom, daar wordt je flink kwaad om.

ik had dus alle hoop gevestigd op het tegenwoordig zo populaire apparaat: het mobieltje. ik bel dus naar haar mobiel, krijg ik uiteindelijk haar te pakken. het volgende gesprek doet zich voor:


"yo doos, waar zit je? je zei gvd dat je 'even' naar buiten ging, je bent al fucking 4 uur weg!! en ik ben dalijk de lul als ik moet gaan uitleggen dat hun dochter ERGENS uithangt. , jaa doe is relaxt zeg, ik ben gewoon nog even buiten. JA WAAR THE FUCK ZIT JE DAN??? nou gewoon, even bij arne.
JA HEEL ERG FIJN maar zorg nou maar gewoon dat je naar huis komt want dit slaat nergens op!!! nou ben ik niet zo hystirisch als je ma dat ik trillend aan de telefoon hang, nee, ik ben gewoon boos!!! je hebt geen reet tegen mij gezegd!! tot zo, jaja, ik kom er zo aan hoor!"


en 1 woord in dit hele gesprek heeft mij van kwaad naar lachen omgezeterg vrolijkerg vrolijkerg vrolijk, jawel, a-r-n-e , arne is dus haar 'toekomstige (allereerstenahnah) vriend'

ik wilde bijna zeggen: als geen ander weet ik...enz maar dat zeg ik tog maar nietknipoog

maaaaaaaar het is dus zo dat als je een hele avond alleen met iemand bent natuurlijk vrolijk ligt te stampen

die gedachte schoot dus als eerst bij mij te binneerg vrolijk ik heb dus ook 10 minuten half op de grond gelegen van t lachenerg vrolijkerg vrolijkerg vrolijk ik stel mij daar het volgende bij voor: mijn zusje, van net 16, ligt voor t eerst te stampe met arne!!! en dan hebben we het niet over een vriendje, nee, arne!!! een scoutwous!!!
een scouting kneus van de eerste rang!!!

toen ze dus 10 min geleden thuiskwam heb ik dus nog heel even een woordewisseling gehad dat ze het de volgende keer gewoon moest zeggen om mij (en vooral ook haarzelf) uit de problemen te houden.

ik ga slapen en afw88 wat er morgen allemaal voor leuke reacties van paps en mams zullen komen hehehe, dat gaat tessa niet leuk vindenerg vrolijk *grin*

mensen, GEGROET! (en tukse)gaap!
11 jul 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van timo
timo, man, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende