update

hallo allemaal,

ik heb een tijdje niks geschreven en dat kwam omdat ik druk was met school , met toetsen , huiswerk enz. jammer genoeg ! maar ik dacht ik moet nu maar even een update geven !

met mijn knie gaat het goed loop nog maar met 1 kruk en het lopen gaat al steeds beter ! (: volgende week moet ik weer voor controle en dan hopen dat ik zonder krukken mag !

verder heb ik niet stil gezeten maar veel leuke dingen gedaan ! heb in de laatste week van de vakantie veel afgesproken met vriendinnen enz. ook heb ik de 25km tocht gelopen met een goeie vriendin van mij. ben eerst naar de dokter geweest voor goedkeuring en met één kruk mocht het ! superblij dat het mocht , maar wat was het zwaar ! toch trots op mezelf dat ik gefinisht ben en nu hangt de medaille op een mooi plekje op mijn kamer vrolijk

op school gaat het ook supergoed, de eerste 2 weken zitten er nu op heb veel toetsen , examentrainers , tentamens en huiswerk op mijn oren gekregen maar dit moet lukken !

dit weekend is er feest in de stad een paar kilometer verderop en gisteren natuurlijk op stap geweest ! haha. het was supertof ! de commissie had een podium op de gracht gemaakt en dan kon je eromheen overal staan bij terrasjes en op de straat enz. echt supermooi , en wat was het druk ... hihi . wij waren met z'n 5'en en hadden een heel mooi plekje tegenover het podium en konden zitten op het muurtje ! terwijl sommigen niks konden zien en de hele tijd moesten staan. er waren veel bekende mensen die optreden. ook wat mensen die ik niet kon of niet super populair maar wel supergezellig. Iris Kroes en Charly Luske waren er ook vrolijk ! en OMG we staan met Charly Luske op de foto ! en hij heeft me aangeraakt verliefd haha. en allemaal meezing liedjes dus het was kortom een geweldige avond ! en voor herhaling vatbaar ! OK!

Kus..
07 sep 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van xsannnee
xsannnee, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende