de uitslag

vandaag dus naar het ziekenhuis geweest ivm met mijn knie. als je dat wilt weten lees @wish me luck ! ik ging toch wel zenuwachtig naar het ziekenhuis toe en ondanks ik het ergste vreesde was de uistslag niet het ergste. maar loop nu wel op krukken. de dokter had gelijk en ik heb een scheurtje in mijn knieband.. huilen nu moet ik 3 weken op krukken lopen en kan ik niet met mijn team het begin van het voetbalseizoen meedoen.. als ik geluk heb is het scheurtje over 3 weken minder geworden omdat het nu rust krijgt. dus hopen als ik over 3 weken weer bij de dokter zit dat het dan bijna weer helemaal normaal is vrolijk en kan ik weer mee trainen met mijn team en de eerste wedstrijden van seizoen 2013-'14 weer helemaal 100% meedoen!
straks even eten en dan vanavond mijn beste vriendin hier, om even een drankje te doen en weer even bijkletsen want er is veel gebeurd deze vakantie ! hihi
dus toch van een minder leuke dag wel een leuke afsluiter maken ! het wordt waarschijnlijk weer lachen , lachen en lachen OK!

bedankt voor jullie steun !!

verliefdverliefd
13 aug 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van xsannnee
xsannnee, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende