Vakantie

Het is vakantie, ik mis hem zo. Oke we hebben niks, we hebben niet tegen elkaar gezegt dat we elkaar leuk vinden. Maar toch weet ik het wel. Ik wou het nooit toegeven, tenminste wel tegen me zelf, maar nooit tegen anderen.
Ik heb sinds deze vakantie ook zo'n hekel gekregen aan vakanties! Zoizo mis ik de gezelligheid van school. En ik mis hem. Hij is ook niet op msn & ik durf hem niet te smsen(geen idee waarom).
Ik heb hem al meer dan een week niet gesproken. En die week leek eindeloos te duren. Nu nog 1 week. Maar gelukkig ga ik nu op vakantie erg vrolijk dus dat leid al af. En het is bijna nieuwjaar, dan stuur ik hem natuurlijk wel een smsje! erg vrolijk (goeie smoes) Ik heb echt al zin in nieuw jaar& de dag dat ik weer naar school mag & natuurlijk het gala erg vrolijk, ik ben zo blij dat ik hem (na veeeeeel zeurenknipoog) heb kunnen overhalen. Ik weet nog van het schoolfeest dat het moeilijk word om daar iets te doen. :| Maar toch hoop ik het. En gelukkig gaan we die week erna met ons groepje een film kijken.
Vorige keer zat ik ook al naast hem in de bios. Ik had expres mijn hand tussenons in gelegt. Hij raakte mij even perongeluk aan en trok hem snel weg. Gelukkig/jammer genoeg kon hij niet zien dat ik bloosde.

Ik baal ook van mij zelf dat ik niet had gezegt: wie vind jij dan leuk? dat ik toen neit zei dat ik hem leuk vind. Maar ik vond het ook neit het goede moment. Tenminste het is romantischer (l) (oftewel filmstijlverdrietig) om dat gewoon echt recht in elkaars gezicht te zeggen op het goede moment. Maar dat is ook weer moeilijk. Het komt wel. Hoop ik, als god vind dat wij bij elkaar passen dan lukt het zeker wel. Alleen het duurt wat langer omdat we allebei een beetje verlegen zijn verward

Maar ik ga nu maar slapen. En dromen over hem. En hopen dat alles goed komt. Of we nou met of zonder elkaar zijn.

Kuss Linda
26 dec 2008 - bewerkt op 14 jan 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van lindaatje
lindaatje, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende