Vakantie voorbij..

Hey!

Vandaag moet ik weer naar school.
Wat ik allemaal gedaan heb in de vakantie is eigenlijk kort samen te vatten;
Werken en 2 keer op vakantie gaan.

Gisteren heb ik een gesprek gehad met mn ex.
Begin juli heeft hij met een ander meisje gezoent, ik was bereid hem een tweede kans te geven en deze heeft hij afgeslagen. Ik denk nog elke dag aan hem, ik zie hem voor me en ik voel hem.
Ik had hem dit nog niet verteld, maar gisteren zei hij het ineens, dat hij dat dus had.
Dat hij spijt had, graag wou dat het anders was gegaan, enz.
In elke jongen die ik tegenkom/leer kennen zie ik dingen van hem. Al zijn het kleine dingen.
Hij heeft nog nooit zo'n sterke band met iemand gehad, en ik ook niet.
Maar na het afslaan van de tweede kans is een groot deel van het vertrouwen weg. Ik ben gisteren heel eerlijk geweest en heb ook gezegd dat ik gewoon niet eens zeker wist of alles wat hij zei wel echt was.
Ik heb gezegd dat het zo echt was en dat ik hem miste. Dat ik andere jongens leuk vond omdat ze op hem leken. En eigenlijk maar knuffelde om me maar weer even te voelen als met hem. [van die momenten dat anderen gaan zoenen en dergelijke, om maar te proberen te vergeten]. Ik heb verteld dat ik onder de knuffels niet dacht aan die jongen, maar aan hem. Ik heb hem verteld dat ik dat ook aan die jongens vertelde, en dat ze er begrip voor hadden. Gezegd dat het voelt of ik ze gebruik om hem maar te vergeten, enz.
Het gevoel voor hem wordt minder, ik wil ook dat het minder wordt. Maar na gisteren weet ik niet meer zo zeker of ik dat wel wil. Het is verwarrend. Ook hij weet nog niet of hij het aankan, bang om me nog een keer te kwetsen. Dat zou hij niet aankunnen, en ik ook niet. Maar aan de andere kant was het zo écht.

Aan de andere kant.. Was het wel zo echt, als het zo echt is gebeurd dan zoiets? En hoe weet ik dat het echt is. Het voelde echt, meer kan ik er niet van maken.

Best wel een verhaal voor de eerste keer [a] als jullie vragen hebben, dingen willen weten. Vraag het maar. Mijn naam ga ik niet noemen, en ik heb ook een andere plaats en geboortedatum opgegeven. Wel ben ik 16 jaar en ga ik naar 5vwo. Wil ik na mijn vwo een jaar ertussenuit, en word dat nog even goed sparen. En ben ik van plan daarna psychologie te gaan studeren. [zeg ik vanaf groep 6 en nog niet veranderd, wel in de jaren inhoudelijk meer erover teweten gekomen en ook enthousiaster geworden]

Liefs
24 aug 2009 - bewerkt op 24 aug 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Itsmylife4
Itsmylife4, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende