Vanavond feest

Yeaaaaaaah. EIN-DE-LIJK weer een feest. En ik heb er ontzettend veel zin in. Ondanks dat een paar mensen me verraden hebben over gisteren. Maar het wordt gewoon amazing. Wie komen er eigenlijk allemaal? Ik zal voortaan spreken met volledige namen, want met die ene letter wordt het een beetje verwarrend. Lianne, Diewertje, Timo, Elise, Fieke, Lisanne, Abush, Debby, Ismay en ik.
Ik verwacht echt heel veel van het feest. Maar dat doe ik elke keer, en iedere keer weer worden mijn verwachtingen overtroffen.
Er zal één feest beter worden dan deze. En dat is het grote feest van Ismay en ik. Ik ben midden in de meivakantie jarig en de helft is dan op vakantie en Ismay is vlak na de meivakantie jarig, dus het wordt waarschijnlijk het weekend van 22 mei, of het weekend van 28 mei. LaGrandeFête, zoals we het zelf graag noemen. En dan met échte uitnodigingen, geen e-mails of smsjeserg vrolijk Niet dat daar wat mis mee is hoor, maar wij zijn echt wel mensen die het graag officieel houden. We weten nog niet precies wat we gaan doen, maar het wordt in ieder geval groots en spectaculair, origineel, en het zal in ieders geheugen worden gegrift. Maar genoeg over ons feest.
Vanmiddag rond kwart voor 5 met Ismay naar Debby toe, dan naar de dichtsbijzijnde bushalte lopen, met de bus naar het station, met een andere bus naar Belfeld en dan vanuit de Craenakker naar Lianne toen. In totaal zijn we ongeveer drie kwartier onderweg, maar dat hebben we er wel voor over. En Lianne's moeder is bereid om ons om 23.00 naar huis te brengenverliefd33.
Nu heb ik wel weer genoeg uitgekraamd voor vandaag, ik ga nog even huiswerk maken, douchen, omkleden en opmaken.
Morgen een uitgebreid verslag, promise.
24 apr 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van muse©
muse©, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende