verbetering

Inmiddels gaat het steeds beter en beter. Van het weekend even naar het bos geweest. Het was geen lange wandeling, maar het is weer beweging en dat is goed. Op ons gemak gelopen en daarna thuis weer op de bank geploft om bij te komen.
Maandag avond samen met mama een stukje gaan fietsen, het was maar 10 a 15 minuten, maar langer lukt echt nog niet. Maar ben al wel blij dat ik uberhaupt zo lang volhoud!

Sinds 2 dagen kan ik ook weer op mijn buik slapen, wat een verbetering zeg! Slaapt toch stukken fijner moet ik zeggen. Vanaf vanavond ga ik weer op mijn eigen kamer slapen, heb het verstelbaar bed niet meer nodig om in en uit bed te komen. Dus wel beter, gewoon mijn eigen spulletjes weer!

Ook hoef ik die klote steunkousen niet meer aan en ben ik helemaal van de trombose spuitjes af!
Nu nog van alle blauwe plekken op mijn lichaam... leek wel zo'n regenboog... Heel mijn buik en ook pols hadden alle kleuren van de regenboog. Nu is het alleen nog beetje gelig, dus bijna weg.

De wond van de drain is nu ook bijna dicht! Dus het is helemaal goed aan het komen.

Vanaf maandag ga ik weer beginnen met fitness, eens kijken hoe dat gaat. Ook contact met mijn werk gehad! Ik ga er een keer langs om te kijken hoe het is om nu al met tillift te werken. Als dat lukt, kan ik gewoon dag en avonddiensten gaan draaien. Dan is de verveling ook snel over vrolijk
23 sep 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van gralin
gralin, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende