[verhaal18+] een barbie op avontuur

Op een dag was er een erg geile barbie.
Deze barbie stond een beetje doelloos op straat rond te hangen totdat ze ineens een zeer geliefde stem hoorde. Het was namelijk de stem van haar wiskunde leraar waar ze in haar jonge jaren een ongelofelijke crush op had gehad. Deze crush was niet geheel wederzijds want de wiskundeleraar vond Barbie maar een domme teef. Barbie zelf vond dat niet, maar goed wat een Barbie vind, doet er meestal maar vrij weinig toe..
Toch vond meester wiskundeleraar Barbie wel een beetje sexy, want hij had zijn macho zonnebril opgezet. Deze veranderde hem altijd in een spontane chickieflasher, de bril had namelijk magische krachten.
Hij schraapte zijn keel en zei: “Come jump in, bimbo friend, let’s party!’’
Barbie was blij verrast met dit aanzoek en hoefde geen moment na te denken. “Volmondig ja!!” kermde ze uit. Wat natuurlijk op stront sloeg, maar Barbie had dit een paar keer in goedkope romannetjes gelezen en ze dacht dat het zo hoorde.
Ze sprong in de barbieroze cabriolet en gooide haar blonde haar achterover. Wat een vreselijk ongeluk veroorzaakte! Deze wiskundeleraar had hiervoor namelijk een crackhoertje in zijn auto gehad die continu kauwgom kauwde en deze had haar roze glimmende kauwgom achtergelaten op de stoel waar Barbie zojuist op was gaan zitten. Barbie krijste het uit van frustratie dat haar nieuwe barbieroze barbie-jurk onder de kauwgom zat en ze sprong bij haar wiskundeleraar op schoot die hierdoor heftig moest uitwijken naar links en tegen een boom aan reed. Deze vond dit totaal geen probleem, maar opeens kwam hij met een toch wel heel vreemd voorstel. “Kiss me here, touch me there, hanky panky...”
Barbie zei: “Life in plastic, it's fantastic!”
Meneer van Lutjekutje, dat was namelijk de naam van de wiskundeleraar, vond dit maar een vreemd antwoord, maar eigenlijk maakte het hem allemaal geen donder uit, want hij wilde maar één ding.
“Come on Barbie!’’ gilde hij terwijl hij Barbie op zijn schouder nam en een eindje ging wandelen. Maar wat er vervolgens gebeurde is te erg voor woorden lieve kinders! Daar kwam een dwergkonijn hun prille geluk verstoren. Het dwergkonijn hupte richting het water, dat ineens was opgedoken uit het niets, en Barbie vond het ontzettend leuk om er achter aan te rennen. Vervolgens sprong het konijn in het water en Barbie sprong er achteraan. Wat er toen gebeurde.. Barbie verdronk. Einde.
03 mei 2007 - bewerkt op 05 jan 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van BB-
BB-, man, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende