verhuist?

ik vond het eerst echt heel leuk dat ik ging verhuizen.. maar hoe eerder het in de buurt kwam.. hoe minder ik het vond. toen we zelfs al spullen gingen overbrengen dacht ik Kut!
en vond het steeds minder leuk,.. toen ik me eigen kammer moest gaan inpakken voelde ik echt dat we dus gingen verhuizen en dat we niet meer terug gingen, toen ik klein was was ik ook verhuist, dat jaar ben ik blijven zitten omdat ik me hele schooljaar verkloot had, want ik vond het echt zoo kut in dat dorp. maar nu wonen we midden in de stad.. en vind ik het soms wel leuk., maar ik denk dat dat komt omdat het nu vakantie is, dan zie ik me meiden altijd minder.. maar ik denk dat als ik weer naar school moet.. dat ik het dan echt kloote vind hiero.!

me vader heeft een gekneusde rib en hij werkt gwn heel hart door,, hij wil niet naar de dokter omdat hij weet dat hij doorgestuurt word naar het ziekenhuis, en dat wil hij niet omdat hij dan ckkr weet dat hij moet blijven,.
nee je blijvt niet zomaarr voor een geneusde rib in het ziekenhuis, alleen mijn vaders rib is tegen zijn long aan geslagen en omdat hij astma heeft word hij dan aan de beademiingg gelegt enz..

01 aug 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van *maxime*xx
*maxime*xx, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende