'liegen' tico? wij 4 ever?

schattje ik wil je niet kwijt, rook jij maar blow maar. het maakt me niet meer uit. maar wees eerlijk tegen me! Iloveusomuch! ik wil je gwn weer zien. maar schattje doe maar wat je wil alleen één ding is ckkr. als jij nog één x tegen me liegt ofzo dan ben je me kwijt ik wil a boy die ik kan vertrouwen. die eerlijk is. schattje ik hou gwn het meest van jou niemand houd meer van jou als ik. maar.
waarom?
waarom durf dan te zegggen waarom.. want schattje jij bent belangrijk vfoor me. zonder jou ben ik geen één, wij samen zijn één. schattje ik wil je kunnen vertrouwen., meer niet. want jij bent mijn lieferd 4 ever toch? en dat wil ik zo houden. dus niet meer liegen of wat anders. want liefste lievert Iloveusomuch!!!!


schattje waarom zijn er van die dingen,
waar niemand eerlijk over durft te zijn?
maar tico je moet weten dat ik altijd voor je klaar sta in goeie tijden en slegte tijden voor hetzelfde vraag je aan mij of ik je wil komen redden van een draak ik doe het en kom meteen. schattje: ik wil dat je weet dat ik je nooit meer vergeet.
ik hou het meest van je. bijna van niemand meer. na zo een korte tijd dat ik je ken is dit wat je voor me betekent. zo veel wadoor ik helemaal para word als je liegt. of wat anders..
jij heb mij staande gehouden toen ik in de shit zat, you know. jij stond voor me klaar. jij verdiend hetzelfde zo een lieve schat van a boy. maar niemand snapt dit helegedoe volgens mij.. alleen jij dus..
wat ik wil zegge is lieg niet meer tegen me of wat anders, ik hou teveel van je sta altijd klaar voor jou.
zo een lieve schat ben jij en ik wil dat wij 4ever matties blijven!
17 jun 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van *maxime*xx
*maxime*xx, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende