verkouden, astma,lage bloedruk,vast in busdeur

o ja hoor het is weer eens raak ik ben weer eens hier komt het ..... VERKOUDEN.
dit is toch niet normaal meer hallooooo wie word er nou 7 keer in een maand verkouden jah hoor ik.
Ik zie er uit alsof ik ben aangereden door een trein.Ik sta de heletijd te stotteren (ja lekker fris) en ik HEBal ademproblemen door die astma nu is mijn neus ook dicht (o wat leuk) en ik ben gewoon de hele dag door duizelig en ik vind het behoorlijk KLOTE.

En ik zie er echt totaal niet uit ik heb rode plekken op mijn huis door die stomme zakdoeken (ze moeten echt nieuwe uitgaan vinden een soort dat niet je gezicht verkloot) en ik heb nog heel veel huiswerk en ik heb slaaaaaaaaaappppp en ik zie er echt totaal niet gezond uit

verwardhuilengaap!

en mijn nieuwe armband is kapot huilenhuilen en ik zat vast tussen de bus deur hallo moeten die mensen niet een beetje fatsoenlijk opletten ofsow? En dan word die vent boos op mij 'wel opletten he juffie' halloooooo
net toen ik uitstapt ging die deur dicht ik zat daar vast wat valt hier nou op te letten? ja iemand moet opletten maar niet ik.

Ik ontplofte een beetje naar de busschaufeur geef het toe was niet zo echt netjes van me om zo te doen maar hij deed alsof het mijn schuld was en ik had al een rot dag. maar nog steeds was niet echt netjes en ben er bepaald niet trots op.

oke dit was mijn geweldige dag beetje een zeik verhaal maar moest het echt even kwijt
xoxoxoxoxox m!ss_drama
12 mrt 2008 - bewerkt op 12 mrt 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van M!SS_drama
M!SS_drama, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende