7,8 voor spreekbeurt, dikke snee op arm,

vandaag moest ik dus spreekbeurt doen ik ging dus zo ongeveer dood van de zenuwen
nou ik kwam eindelijk dat lokaal binnen en een paar mensen zagen dat ik een snee in mn arm had ik heb geen idee wat het is. ik ging dus een pleister halen kom terug en moest de spreekbeurt doen ik ging DOOOOOD ik vond het super eng en ik trilde helemaal en ja ik denk dat het er niet gezond uitzag, want iedereen zij 'ahhhhh super zielig' en op een of andere manier vond ik dat eigenlijk best wel erg.

hoezo zielig dacht ik. En ik begon met de spreekbeurt ik ging nog steeds dood van de zenuwen maar ik ging gewon door en door en door. en op het einde zij de juffrouw 'hoe vond je het gaan' ik zei slecht en dat ik stotterde. En toen riep er iemand 'aaah ze is echt schattig'. huh? maar in ieder geval de juffrouw zei dat ik niet nerveus leek en dat ik 'duidelijk praate' nog een keeer huh? maar ik heb dus een 7,8 dikke vette opluchting.

ik heb ook een nieuwe armband gekocht vandaag en vond hem eigenlijk best wel leuk het is alleen niet echt mijn smaak maar ik wou eens iets anders kopen . dat was het voor vandaag

xoxoxoxoxox M!SS_drama
10 mrt 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van M!SS_drama
M!SS_drama, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende