verliefd op mijn ex..

Hele lange tijd niets gepost. De hele meivakantie bij me allerliefste zusje geweest aan de andere kant van nederland,
heb een super week gehad !

Ik keek er erg tegenop, omdat ik wist dat ik mijn ex ook tegen zou komen.
Ik heb nog steeds heel erg goed contact met de het zoontje en de zus van mij ex, en die wou ik zeker weten weer een keertje bezoeken! Ik stelde me zusje voor om even bij ze langs te gaan, met buikpijn en misselijk heid ging ik naar Majella en Troy toe (zus van me ex en het 3jarige zoontje van haar). Daar aangekomen, even met troytje geknuffeld, wat had ik hem gemist zeg ! mijn kleine mannetje! Me zusje vroeg ; is Devin niet bij jou... Waarop Majella antwoorde ; jawel, ligt nog op bed, ik zou m even ophalen... Toen begon het, de buikpijn werd erger, en werd super misselijk, van de angst dat ik hem weer zie vanaf het moment dat het uit ging. Ze kwamen beide naar de woonkamer, hij zag me zitten, hij keek me aan, en zag dat ik het moeilijk vond hem weer te zien. Hij liep na me toe en zei ; geef me us een knuffel.. Dat deed me echt goed... Hij zei ; wie gaat er mee sigaretje roken.. ? Nouja, dat wou ik wel.. als hij normaal, aardig/lief tegen me deed, was het al een stuk minder eng. We stonden met zn tweetjes buiten een sigaretje te roken en wat te praten, hij vroeg hoe het met me ging, of het me pijn deed toen we uit elkaar gingen, ik barste in huilen uit, alles kwam weer naar boven.. het was de eerste jongen waar ik om moest huilen toen we uit elkaar gingen. Hij zei ; ik moet je wat vertellen... ik heb een nieuwe vriendin, natuurlijk is dat niet zo raar, we zijn al een tijdje uit elkaar, en hij gaat ook door met ze leven, wat ik trouwens ook moet doen... Het is een super lief meisje, Jennifer. Ze is paar jaar ouder dan mij, maar daarom snapte ze mijn verhaal ook.. heb gesprekken met haar gehad dat ik het moeilijk vond om hun samen te zien, en ze zei dat ze er rekening mee zou houden, niet super klef enzo.. omdat ze niet wou dat ik pijn had.. Super lief vond ik dat !

De rest van de week is best wel goed verlopen,

met devin (mn ex) heb ik kunnen lachen als beste vrienden, gek doen, voetballen met mijn kleine schatje troy, wezen crossen door het bos op de scooters met me zusje, Devin, Jennifer en Quirien (exvriend van mn zusje). Elke dag zijn we bij Troytje, Majella en Jennifer geweest. Devin ging halverwege de meivakantie naar Spanje, waar ie nou nog steeds zit tot donderdag.

Ik ben blij dat ik normaal met devin kan ouwehoeren, gek doen, en kan lachen.. En ik heb mezelf er (eindelijk) overheen gezet dat het niets meer word tussen mij en devin. En dat ik gewoon niet het goede meisje voor hem was, en Jennifer geeft hem de liefde en aandacht die ik niet kon geven..

Ik zou altijd gevoel voor hem blijven houden,
maar dat komt omdat hij mijn speciaalste vriend ooit is geweest, en ook altijd zou blijven!

Lieve Devin, ik blijf altijd van je houden ! En hoop dat deze speciale vriendschap nooit overgaat!

Misschien vinden jullie dit heel on-interessant, maar ik moest het gewoon even kwijt !

LotsOfLove. kiss
08 mei 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van hetislaura
hetislaura, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende