vervolg

Mijn vader is gisteren zomaar vertrokken naar Turkije.
Ik kwam thuis en hij was er niet meer.
Ik wist wel al dat ie naar Turkije zou gaan, maarja dat ie zomaar snel is weggegaan vind ik toch wel jammer.
Zaterdag was ie ook al weg, maar mijn vader drinkt altijd heel veel voor hij het vliegtuig ingaat, anders durft hij niet. Dit keer dus ook, maar nou hebben ze hem niet toe gelaten in het vliegtuig.
Schijnt me vader gedreigd te hebben met zelfmoord als ze hem niet toe laten. uiteindelijk is aan de handboeien afgevoerd en hebben mijn moeder en een vriend hem opgehaald.
Het rare is, dat ze hem eerst niet toe lieten en later had de politie tegen hem gezegd dat ie het volgende vliegtuig maar moest pakken.
Me vader had nl ook uitgelegd dat ie in zijn broek schijt in het vliegtuig.

Om ff terug te komen op het weekend en de ruzie met me moeder.
Jaa..ik heb al me trots enz opzij geschoven en een briefje geschreven voor mij moeder. Met zoiets van dat ik wil dat ze gelukkig word en alles wat ik doe fout is, wat ik moet doen dan..
Hier heeft ze natuurlijk niet op gereageerd, maar ze doet wel heel aardig.
Ze probeert me echt te begrijpen, tenminste dat hoop ik.
Ik vraag me af of dit lang gaat duren, maarja ik heb een stukje van mezelf laten zien, een stukje van me gevoel. Wat ik nooit durf te laten zien. En wie weet dat ik nog wel meer naar d'r toe uiten en word ze wat gelukkiger.

Ik hoef zelf niet eens echt gelukkig te worden. Ik word al blij als ik zie dat me ouders en zusje blij zijn. Voor de rest maakt het me voor mij niet uit.
Als zij zich rot voelen, voel ik me ook rot. Dat komt wsl ook dat ze dan veel op mij afreageren.
Maar me moeder heeft het ook zwaar. 5 dagen in de week staat ze om 5 uur 's morgens op om te werken. Meestal neemt ze geen pauze zodat ze eerder naar huis kan. Dan komt ze thuis en is ze bekaf en valt ze meestal in slaap op de bank.
Ik wil dingen voor haar doen, of kaartjes kopen voor leuke theatervoorstellingen zodat ze even een avondje kan ontspannen.
Maar het vervelende hiervan is dat ze dat niet leuk vind. Ze kan niet genieten van dingen, elke keer denkt ze aan het geld dat dan is uitgegeven. Ookal heb ik het betaald.
19 jul 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ozz
ozz, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende