voorstellen

hoi!

ik za me me eerst maar even voorstellen: ik ben een meisje (noem me maar Suus) van 20 jaar die nogal veel reist voor stage, natuurlijk hardstikke leuk.
ik leer hierdoor veel, niet alleen van de wereld maar ook over mezelf. vaak sta ik te kijken van mezelf en soms kan ik wel janken! Je maakt vrienden en ook vijanden, sommige mensen zullen me voor eeuwig bij blijven, al zie ik ze waarschijnlijk nooit meer.. friends come and go in our lives, but the memoiries will stay forever and if you are lucky just one airplane away (nadenkertje..)..

vooral jongens is een big issue bij mij .. bij welk meisje niet zullen we zeggen.. ik zoek als het ware te veel naar "de ware". die combi gaat niet samen met reizen. jongens hebben dit door en gebruiken je hierdoor, je gaat immers toch weer weg.. de naam slet heb ik nooit willen krijgen maar begin hem wel te krijgen van mezelf! ik doe het niet vor het zoenen ik doe het voor het gevoel van bij iemand horen, veiligheid, geborgenheid.. stom he?!
er zijn ook goede dingen in het leven gelukkig! heb ook een vriendengroep en familie die me super steunt op mijn reis door het leven en de wereld.

ben net terug uit het mooie Ierland en ben voorlopig even thuis. maar hou jullie opn de hoogte van mijn belevenissen, mijn gedachtes en gevoelens. zolang je respect hebt kan ik een mening waarderen!!

kussie suus
13 okt 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van wereldje
wereldje, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende