Voorstellen

Nou,, Ik zal me ff voorstellen,, Ik ben een meisje van 15 jaar oud. (wil btje anoniem blijve)! Ik vind het onwijs leuk om gedichten te lezen, dus als je zelf gedichten maakt, laat het me lezen!
Zelf heb ik ook wel eens geprobeerd gedichten te schrijven,, Ma die waren niet zo mooi als alle andere,,
Ik krijg afentoe gewoon paar regels in mn hoofd, schrijf ik t dan meteen op,, vrolijk Ma meer lukt me niet hoor!
Verder,, UHmm,, zit ik in 4 Havo,, Heb een kut rapport,, Het komt niet doordat ik er niks aan doe, maar omdat ik het nogal moeilijk vind, Sommige vinden mn rappport goed, ma ik weer vanmezelf, dat ik het gewoon beter kan!!
Ik heb,, naah leuke vriendinne, maar ik kan niet over mn gevoelens met iemand praten,,!
Eigenlijk hier ook niet, maar ik wil alles zo graag kwijt,,! Ohh wat zal dat opluchten,,
Ik ben een hele tijd behoorlijk onzeker geweest,, Maar dat gaat nu allemaal wel goed, ik had vreselijke vriendinnen, en alle jongens gingen altijd naar hun toe, en ik stond er dan btje bij, en niemand keek naar me om, Maar ik heb de moed verzameld om weg te gaan daar. En nu zit ik in een hele nieuwe klas, en hebal veel nieuwe vriendinnetjes ontmoet,,! Maar ik kan ze nog niet dingen over mezelf vertellen,, Daarvoor vertrouw ik ze nog niet zo erg,, Je weet maar nooit nahnah
Ik fiets nog wel altijd met een vriendin van vroeger mee, die ken ik al hele tjd, en daar heb ik de laatste tijd veel problemen mee, ze wilt me niet delen, Ze wilt me voor zich zelf, Daar kan ik dus niet tegen, en als ik dan bij iemand anders sta, dan wordt ze jaloers,, verdrietig Dat is dan weer een nadeel,, ma gister had k dus ruzie,, nahnah Ze was 'sochtends na school al weg,, ze moest zich vroeg melden, en dat had ze niet tegen mij gezegt,, dus ik stond daar maar te wachten, maar gelukkig reed teovallig der vader langs, en die zei dat ze al weg was,, ik al slecht gehumeurd op school,, zie k der staan,, ik uit mn dak,, nahnah (zal der leren)
En hele dag had ze geen Sorry gezegt, ma later via een mail wel,, :S Onpersoonlijk hé..?? Maja,, dat zijn dus mn vriendinnen!

Naah,, heb ik me genoeg voorgesteld?? nahnah Het is niet zo''n interresant verhaal,, maja,, jullie zullen t ermee moeten doen,, nahnah

*liefs*
12 nov 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Miss_Love
Miss_Love, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende