Voorstellen :)

Hoi!! Ik ben Liffy en ik ben 18 jaar. Ik heb hier nog nooit een berichtje geplaatst, en heb geen idee of mensen serieus de tijd nemen om een berichtje van de ander te lezen, tegenwoordig, maar ik wil het toch proberen. Ik zit namelijk ergens mee wat ik graag anoniem kwijt zou willen. Hier lijkt me de juiste plaats..

Nou ik heb een toeristische opleiding gedaan waar ik helemaal gek op was! Vind het heel jammer dat ik al ben afgestudeerd.. En die opleiding koste veel geld, dus ik moet nu even werken om aan geld te komen. Ik heb dus aan het einde van mijn opleiding een stage gevolgd op een reisbureau en vond het super! Maar ik wilde ook eens de andere kant zien, en werk nu sinds 4 dagen bij een touroperator. Maar nu blijkt dat ik het hier na 4 dagen al 10 x niks vind.. Ze praten alleen maar turks tegen elkaar en dat versta ik niet.. Dus ik voel me buitengesloten.. Ook de stoelen zijn niet goed om fulltime op te zitten.. Maargoed, ook vragen ze niks aan mij over mn privé leven, en ik doe dat wel aan hen, om interesse te tonen. Ik vind dit bedrijf dus 10 x niks.. Ik heb een proeftijd van 2 maanden, en denk erover om na mijn eerste salaris eind oktober te stoppen.. maar ik vind dit zoooo moeilijk om te gaan vertellen aan die turkse baas! Zo eng! Maar ik merk gewoon dat ik hier echt heel ongelukkig door word... Ik wil niet nog een maand lang elke dag daar zitten maar ik moet wel.. Ik wil het geld wel... Desnoods alleen voor de eerste maand, dan heb ik tenminste wat. Maar ik denk nu echt wel eens, wat nou als ik er een einde aan maak, dan heb ik helemaal geen moeilijke beslissingen meer..
Maar natuurlijk weet ik wel dat dat de juiste oplossing niet is.. Ik zit gewoon heel erg in de knoop verdrietig Ik vind het niet leuk... Iemand raad...?

x Liffy
27 sep 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Liffy
Liffy, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende