Vriend/vijand?

Ik heb/had maar 3 goeie vriendinnen die egt alles van mij weten....
Ik ken natuurlijk wel meer mensen maar daar ga ik niet mee om.

1 van die vriendinnen die ik nu F noem is mijn beste vriendin die ook mee is geweest op vakantie naar frankrijk waar ik ineens een hele andere kant van haar zag.....en die viel nog al tegen..

De andere 2 vriendinnen die noem ik M en H, H is nooit egt een super goeie vriendin geweest maar we gingen eigenlijk alleen maar met elkaar om omdat F dat wou...
En M had geen vrienden wat ik heel sneu vond dus ik deed in het begin aardig tegen haar en later werden we echt vrienden...

Hier is het verhaal:

F en ik hadden het idee om met z'n 4e te gaan zwemmen....H zegt dat ze niet kan vanwege haar maandelijkse periode...okey dus het gaat niet door.
Hoort F van een jongen dat H die dag dat wij wouden gaan zwemmen met haar buurmeisje is gaan zwemmen. Ik vraag haar daar naar op msn en vraag haar waarom ze tegen ons loog...daarna begint ze ineens heel raar tegen me te doen en ook dingen te zeggen die me heel erg kwetsen, sinds dien heb ik niet meer met haar gepraat waar ik eigenlijk niet zo mee zit.

Maar nu had ik met M afgesproken dat ze een weekje bij mij zou komen, ik had haar een mail gestuurd waar ik in vroeg wanneer zij kon....krijg ik er een terug waar in staat dat ze nu ineens met H van alles gaat doen en het er dus op neer komt dat ze mij laat vallen!

Nou ik voel me nu dus nog al verraden en weet niet meer wat ik met die 2 moet omdat ik over een paar weken naar een andere school ga voor een nieuwe opleiding waar zij ook op school zitten....
F zit op een andere school dus dat komt wel goed...

Maar M en H hebben mij zo gekwetst dat ik ze liever niet meer wil zien en als et zo moet dat ze alleen met mij omgaan om mij te gebruiken zoek ik wel nieuwe vrienden.

Wat ik nog genaaider vind was dat ze nooit met mij mee wouden naar de plekken waar ik graag heen wou als we uit gingen....nooit naar de rock kelder in een club, neej want dat vinden ze eng *omdat wij niet de zelfde smaak hebben kwa mensen die we leuk vinden en muziek*...mietjesbah!

Maar ik had altijd wel alles voor hun over!
Dus ik hoop dat ik op me nieuwe school mensen leer kennen met de zelfde smaak en mensen die begrijpen hoe vrienden wel met elkaar horen om te gaan en elkaar niet als shit gebruiken!



-verliefd-
19 aug 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van missmurder
missmurder, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende