Vrienden en verliefdheid

heey dagboek erg vrolijk

mijn leven is echt verschrikkelijk ik zal het helemaal uitleggen maar dan moet ik bij het begin beginnen vrolijk

okey het begon op de eerste dag van school (30 augustus 2010) niemand van de meiden kende elkaar echt maar we waren al meteen goede vriendinnen OK!. we waren heel close en kletsten veel om elkaar te leren kennen. maar goed het begon zo we gingen eten en drinken buiten want het was mooi weer en we roddelde een beetje over de jongens en zo heel gezellig de lessen waren ook heel leuk. een paar weken later hadden we kamp en we gingen naar Texel heel leuk natuurlijk we waren voor we naar Texel gingen al een beetje uit elkaar gegroeid we hielden ons alleen bezig met de vriendinnen die we al kenden. toen we daar aan kwamen renden we meteen naar de kamers ik deelde een kamer met Lisanne, Carmen, Coco, Nikki en Isis(de begeleider uit de vierde) we moesten van te voren natuurlijk al groepjes maken en alle wat euhm.. hoe zeg je dat de wat stoerdere meiden cool! die gewoon op een jongen af stapten gingen samen in een kamer (Zoe(met puntjes op de e), Ivana, Marissa, Sanara, Angela en Isha)
en wij bleven toen over maar goed het was nog steeds heel gezellig. tijdens kamp ging ik ook veel meer met de jongens om en werd Natuurlijk verlieftverliefd op 1 van de jongens in mijn klas (Jop) hij was heel aardig en lief en grappig hij was ook niet echt lelijk het enige min punt was dat hij lang haar had blozen ik had alleen niet door dat ik hem leuk vond pas na kamp realiseerde ik het me. we hadden na Texel ook een Texel feest voor bruggers ik hoopte natuurlijk ook stiekem dat Jop me zou vragen maar dat deed hij niet verdrietig ik had natuurlijk alle meiden al vertelt dat ik op Jop was en toen ging Angela een van de meiden in mijn klas de hele tijd voor de grap zijn hand vast houden en met hem flirten ik vond het echt niet leuk verdrietig maar liet het niet merken want ik wou niet dat hij het wist en ik dacht dat hij haar ook leuk vond dus ik maakte geen kans liefdesverdriet. ik greep mijn kansen ook wel en vroeg best wel vaak kom je dansen maar hij wou niet verdrietig daarna probeerde ik hem te vergeten en dat is ook gelukt. het is nu 28 januari 2011 en de meiden zijn uit elkaar gegroeid en er zijn groepjes gevormd 1. Zoe(met puntjes op de e) en ivana en Marissa hangt er een beetje aan Zoe(met puntjes op de e) gaat ook wel om met Angela en Sanara 2. Nikki, Coco, Sanara en Angela ook 3. Carmen en ikke Lisanne is al best wel lang ziek dus ik weet niet waar ze bij hoort en Isha is naar een aparte school gegaan omdat niemand haar mocht.
iedereen is eigenlijk nog wel een beetje bevriend behalve Carmen en ik want niemand vertelt ons iets en dan zitten ze te praten en dan snappen wij er niets van en dan willen ze het ook niet even uitleggen gelukkig heb ik ook nog een paar vrienden in andere klassen duss stort mijn wereld net niet in maar toch voel ik me buitengesloten Coco is(was) mijn beste vriendin (op 1 na) en ze zegt ik wil ook meer met je omgaan en ik doe mijn best ik probeer je ook alles vertellen ja dat zegt ze maar ondertussen is ze aan het smoezen met Sanara, Nikki en Angela boos Ooh ja ondertussen ben ik ook al verlieft op iemand anders geworden wie ja dat is een raadsel ik laat het best wel zien maar vraagt iemand er naar nee hoor ze zijn druk bezig met Sanara want zij heeft net tegen haar Bff Jop gezegt dat ze hem leuk vind en wat minder bij hem in de buurt wil komen om van haar gevoelens af te komen en dat snapte hij niet dus ja ik ben een beetje onzichtbaar geworden de laatste tijd.

nou dat was ongeveer een Samenvatting wat er is gebeurd de laatste maanden (met een paar details)

xx noa(L)
28 jan 2011 - bewerkt op 28 jan 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Noaaatjuuh
Noaaatjuuh, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende