VRIENDJES ! grrr

Halloooo, ik zal me eigen even snel voorstellen: Ik ben Jessica, ik ben 16 jaar, en ik woon vlakbij Rotterdam in een boeregehucht. Of, naja, zo lijkt het, omdat het zo saai is. Ik heb twee beste vriendinnen: Lisa en Deborah, waar ik elke dag mee ben. Ik heb nu sinds heel kort een vriendje, waar ik helemaal verliefd op ben. Maar, shit, dit heb ik dus echt ALTIJD! Ik was eerst een tijdje verliefd op hem, en toen gingen we flowen met elkaar, en ik vond het allemaal leuk en spannend. En nu ga ik met hem, en nu ben ik nog steeds heeeeeeeeel erg verliefd. Maar, nu ik een vriendje heb, heb ik echt zo'n opgesloten gevoel.

Kijk, ik blow. Anderhalf jaar. Elke dag. En ik weet dat het niet goed, stoer, leuk, grappig, whatever is, maar ik doe het wel.En ik doe het met mijn vriendinnen. Maar mijn vriendje wil niet dat ik blow, en zit te ouwehoeren. Ik ben sinds kort 16, dus mag ook sinds kort uitgaan. Ik ontmoet dus overal allemaal nieuwe mensen, enz. Ik wil elke dag met mijn vriendinnen zijn, en haat het om af te spreken met mijn vriendje. Ookal vind ik het op het moment dat ik met hem ben, helemaal geweldig; van te voren is er een en al irritatie.

Ik vind dit echt heel raar. Ik snap het niet, ik ben echt verliefd op hem, en voel me op me gemak bij hem omdat ik hem al jaren en jaren ken. Ik dnek gewoon niet dat ik klaar ben om een vriendje te hebben, maar hoe kan dat als je zo verliefd bent? :S heeft iemand van jullie dit weleens gehad?

Damn, ik snap het niet.




11 mei 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van DRAMA
DRAMA, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende