vrijdag>ingewikkeld

heej allemaal! ik zet mijn dagboekstukken hier neer zodat ik m'n gedachtengang een beetje op een rijtje kan zetten...



kweet m'n klas en ik zit niet bij ilse en nathalie. ergens ben ik heel erg blij. maar ergens ook teleurgesteld. wil ik bij ilse in de klas??? ik weet t niet. ik denk t niet.

papa en mama hebben alweer ruzie,,,het is al de hele zomervakantie niet voorgekomen en nu net voor school weer begint zzijn ze chagrijnig. ik vind persoonlijk dat mama zich te veel aansteld. ze is niet van elastiek, breekbaar noem je dat.ik erger me daar heel vaak aan.

ik voel me heel schuldig de laatste tijd. judith die ziet mij egt als een beste vriendin maar ik kan niet meer met haar omgaan als vroeger. misschien WIl ik dat wel helemaal niet.. ik weet t niet. soms denk ik dat ze lesbisch is. dat heb ik denk ik altijd wel vermoed. ik weet niet waarom maar sommige dingen weet je gewoon. je weet vast wel wat ik bedoel. instinct.ik heb BTW geen hekel aan lesbiennes hoor maar tog...

ik msn de laatste tijd heelveel met lotte en we spreken waarschijnlijk binnenkort weer aferg vrolijktoen ik het judith vertelde reageerde ze heel flauw. alsof ze een insect was dat snel vertrapt moet worden.. een bedreiging. volgens mij is ze jaloers op mij en anne en mij en lotte. ik weet niet waarom ik dit allemaal denk. misschien vind ik mezelf wel heel erg fantastisch ikweet t niet. ik weet t niet.

mijn mentor had in t begin van de eerste klas een gesprek met mijn leraar van de bassischool en die zei dat ik een soort trots heb maar niet verwaand. kdenk dat het een soort schild is om mezelf te beschermen, een schild dat mijn hebben opgebouwd door de ervaringen thuis. mijn vertrouwen dat beschaamd is vroeger door vriendinnen. ik kijk ook niet meer van gebeurtenissen op. ik verbaas me er niet eens over. alsof ik door dat schild niet meer normaal kan reageren. ik weet niet wat ik hier van moet denken. k heb wel het gevoel dat ik meer emoties kan voelen dan vroeger...


(vat dit niet te arrogant op)
22 aug 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van suteki
suteki, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende