Waarom ik?

De kans dat in idd zwanger ben is best wel heel groot.
Als ik onder symptonen kijk bij zwangerschap herken ik er toch wel veel van. Ik ben nu bijv. elke ochtend heel erg misselijk, vreet alles op wat ik zie, ben heel de dag onwijs moe maar dat kan ook met invloed van medicatie en depressie komen. bla bla bla.
Maar ik moet zondag gewoon met me lievie echt een zwangersschaptest gaan halen en hem ook uitvoeren.
Als het echt zo is kan ik niks anders dan het laten weghalen. en dat is nou zo onwijs moeilijk omdat ik zie hoe lief het kind van me zus is die zondag is geboren. Ik ben er helemaal weg van. Dus het gaat mij weer aanspreken dat ik eigenlijk een moord doe en ik het liefst dat gene mezelf aan doe.
Maar het gaat gewoon niet anders ik zit nu dan wel niet op school omdat wij nog tot augustus op het RMPI moeten wachten maar toch ik ben 10x te jong om nu een kind te krijgen en ik wil het ook niet.
Ik raak hiervan echt enorm in een dip en moet dit ook echt tegen Els (vertrouwenspersoon) zeggen maar dat lukt me echt niet. Maar als ik dat nie doe ga ik alleen dieper wegzakken.
Iedereen denkt ook dat het super goed met me gaat maar dat gaat het dus totaal niet. Ik heb weer zoveel stemmen en begin steeds meer te halicuneren wat voor mij een teken is dat het echt niet goed gaat.
Ik weet het gewoon allemaal niet meer.
Oke der zijn ook leuke dingen in mijn leven maar die zie ik totaal niet. Ik moet nog zo leren omdat ook te accepteren.
En ja om in 1 kee reen klote e-mail te krijgen van een of andere man in hellevoet die heel wat ingedachten heeft wordt je ook niet vrolijk van.
Maar ja ik kan der echt niks aan doen.
Ik weet het gewoon echt niet meer maar nu eerst els proberen te bellen.
12 sep 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van kimmetjexx
kimmetjexx, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende