wat een dag

hai, wat een dag zeg, ik snap nooit dat je moe kan zijn door iets waar bij je je helemaal ontspant, misschien kotm het doordat ik me verslapen had. ik moest namelijk ene vriendin van het station halen, en me wekker ging nieta f wat een rot ding. Gellukkig werd ik wakker gemaakt door me moeder van LISAN!!!! Daar gaat je mooie droom. Ik gehaast ik moest binnen een kwartier op het station zijn en ik moest zeker 10 minuten fietsen. verschikkelijk. Maarja dan zit je thuis agter de computer omstebeurt een hoofdstukkie te typen... schiet ook zo lekker op... en dan een vader die zich loopt uit te sloven echt heele vervelend.
Ik had trouwens vandaag wel een goeie herrinering aan me broer noujah iets wat me moeder me over hem had verteld. Ik had als kind heel langzaam groeiend haar en toen had me broer net de dag voordat de schoolfotograaf kwam als kapper gespeeld... en me moeder was zo blij dat ze eindelijk en staartje kon maken. Zulk soort herrineringen of gebeurtenissen probeer ik wel te koesteren want dan herrinner ik de broer die iedereen heeft, als je een broer hebt ofzo. altijd als ik vriendinnen over hun broer hoor praten ben ik zo ontzettend jaloers, slechte eigenschap he, jaloezie. Maar ik kan er dan niet tegen, waarom hun wel en ik niet. Zelf medelij is de ergste medelij die je kan hebben het sleurt je egt helemaal naar beneden. Ik porbeer daar eiegnlijk nooit naar te luisteren. Maar het knaagt altijd verschrikkelijk.Ik had gister verteld dat ik naar en vriendin zou gaan volgend weekend omdat me broer thuis komt dat weekend. Me moeder was het al weer vergeten... wat een trut!!! dat is toch hardstikke belangrijk voor mij. ik snap dat dan niet hoor volgens mij ziet zij er alleen maar naar uit dat hij een weekend komt, ze heb geen idee hoe ik me daarover loop op te vreten. Maar als ik dan iets vaan een aanleiding daar toe geef zegt ze van jah niet zo suerne ik ben en blijf zn moeder en daar heb je maar mee te leven en dan ben ik zo boos op der egt een kutwijf. maar ze zal me denk ik nooit snappen.
Verder ben ik flink verbrand op me hoofd dus ik heb ontzettende hoofdpijn en er komtvanaaf visite en ik heb egt een hekelaan die mensen dus ik ga vroeg naar bed. Morgen weer werken egt totaal geen zin in. Gatver! nou ik kap er weer mee, doeg
21 mei 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van krazy
krazy, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende