Wat er gisteren is gebeurd...

Jeetje, ik had het zo druk gisteren dat ik niet op myDiary kon schrijvenverward Er is zoveel gebeurd gisteren..
Ik had dus gisteren vrij genomen van school (alweer) omdat ik pijn in mijn arm had, en op donderdag hebben we altijd gym. Op onze school kun je moeilijk tegen de leraar zeggen : Ik heb pijn in m'n arm. Dat begrijpen ze gewoon niet. Dusja, mijn vader heeft weer gebeld naar school. Wat zo stom is, is dat ik wel naar school wil en niet naar school wil. Al mijn vriendinnen missen me, en ik hun ook. Ook hadden we gisteren een So. Geschiedenis en Rekensteun,aar die van geschiedenis is niet doorgegaan. Ik baalde als een stekker, want eigenlijk was ik gisteren niet naar school gegaan alleen door die geschiedenis So, omdat ik het niet geleerd had. Nu hoorde ik dat het niet door ging, dan baal je gewoon ontzettend. Ik kon net zo goed naar school gaan. Maargoed, ik verveelde me de hele dag.. toen kwamen een paar van mijn vriendinnen online op MSN. Ze zitten in me klas en ze waren uit. Er is een jongen die ik leuk vind, zijn naam zeg ik niet.. maar ik noem gewoon de voorletter. Hij heet dus R. Ik ken R absoluut niet. Ik ken hem via 1 van mijn vriendinnen, J.
Hij heeft foto's van zichzelf op Hyves gezet. Hierdoor vond ik hem leuk. Ik heb hem nog nooit gezien, nog nooit gesproken. Gisteren zei hij op MSN dat hij verliefd op me was, maar ik was niet bepaald blij. Meer dan 60 meisjes zijn verliefd op hem, geloof mij maar. Hoe kan hij mij er dan uit plukken? Er zijn vast wel een paar meiden mooier dan mij, zeker weten. Hier baal ik dus wel van. Het kan nooit iets worden tussen ons. En ik durf hem ook nooit te ontmoeten.., stel dat hij me lelijk vindt? Dan schaam je je toch dood? Ik heb tegen mijn vriendinnen op MSN gezegd dat ik hem leuk vind, maar hij is ook verliefd op mijn vriendin, J. Volgens mij is hij verliefd op IEDER meisje. Balen zeg, ik vind hem niet meer zo heel heel heel erg leuk. Hij is een soort van player. Hij had verkering met de vriendin van mijn vriendin, J. Maar zij had het uitgemaakt omdat ze hem een player vond. Nu wist ik zeker dat hij een player was. Oke, genoeg over dit onderwerp. Mijn vriendin zei gisteren dat Z, een meisje uit mijn klas, zegt dat ik stoer doe. Dat zei ze tegen J op school gisteren. Tegenwoordig zegt iedereen dat ik aan het veranderen ben. Aan het begin van het schooljaar was ik een lief, stil meisje dat alleen maar goeie cijfers haalde. Nu haal ik erg slechte cijfers en ik begin me ook meer te uiten. Nu denkt iedereen dat ik stoer doe. En Z, dat ene meisje uit mijn klas, zei dat ze me morgen (vandaag dus) zou gaan klappen. Ik ben vandaag weer niet naar school gegaan.., nu denkt iedereen vast dat ik bang voor haar ben. Ik heb zin om terug te schelden, haar terug te klappen, maar er is iets dat me tegenhoudtverward Iets van binnen dat zegt : Niet doen, je bent een lief meisje. Dus dan doe ik het niet. Aan het begin van het schooljaar had ik echt geen vriendinnen. In het begin pestte iedereen me dat ik stonk, en niemand wilde in de lessen naast me komen zitten. Ik stonk helemaal niet, ze deden het alleen om aandacht te krijgen. Ook maakten ze grapjes over m'n haar dat elke dag niet goed zat. In de pauzes was ik helemaal alleen, op de schoolfeesten ook, ik moest bijna elke nacht huilen. Toen ben ik me wat andrs gaan gedragen zodat ik meer vriendin zou krijgen. Niet geholpen dus. Ik heb wel meer vrienden gemaakt, maar mijn cijfers zijn dus heel erg laagverdrietig Ik kan kiezen :

~ Weer terug veranderen naar een lief stil meisje zonder vrienden met goeie cijfers
~ Een wat stoerder meisje met vrienden om haar heen en slechte cijfers

We moeten allemaal wel toegeven, cijfers zijn belangrijker dan vrienden. Maar die tijd toen ik geen vrienden had, was echt heel erg zwaar. Ik moest elke dag huilen, en ik wilde heel graag naar een andere school. Ik durfde niks tegen mijn ouders of mentrix te zeggen over deze pesterijen enzo, omdat ik dacht dat het erger zou worden. En mijn ouders zeggen altijd : Problemen moet je zelf oplossen. Ik heb nu ook veel vaker ruzie met mijn moeder dan normaal. Ze zegt altijd dat ik nu te vaak zit te chatten met mijn vriendinnen achter MSN en niet mijn huiswerk maak. Soms dan lieg ik tegen haar : Jahaa, ik heb het al af. Maar ik ben zo verslaafd aan MSNblozen Als mijn cijfers zo slecht blijven, moet ik weg van deze school. En ik wil mijn ouders echt niet teleurstellen. Dus dan moet ik maar dat meisje worden zonder vrienden.. die tijd was zwaar, maar mijn cijfers waren uitstekend. Maarja mensen.. wat denken jullie? Welke kant moet ik kiezen? Dit is wel een heel lang verhaal dus ik ga ermee stoppen.
09 apr 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van brudget
brudget, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende