Wat heb ik fout gedaan?

Ow. oow. soms snap ik echt niet wat er in andermans hoofd omgaat...

we gaan een paar jaar terug..

VMBO 3de jaar.. altijd leuk lachen!! wij met ze 3e altijd samen altijd lol, nickname: de 3 musketiers!
altijd samen ook na school, skate baan, eten veeeeel eten. en lol
tot het jaar daarna, je voelde je vaak down zij je,
wij wilde je niet zo zien we wilde het leuk houden, gezellig. we wilde er voor je zijn als vriendinnen. we kwam er achter dat je veel dingen vertelde die helemaal niet waar waren, mensen die helemaal niet bestonden. zoals je psygiater met zijn kat je mocht bij hem blijven eten. je telefoontjes, op de momenten dat wij wat besloten te gaan doen, je praten aan de foon tegen niemand, je had een schermpje aan de achter kan van je klepje telefoon waardoor wij konden zien dan helemaal niemand je had gebeld.
die andere vriendin had je al snel laten vallen zij was klaar met jou jij klaar met haar.. ik bleef nog in beeld. ik had je vergeven voor de dingen die je had gezecht die niet waar waren. je geeft tenslotte niet zomaar een vriendin op. ik hoorde al van alle kanten dat ik gek was dat ik nog in contact met je bleef. na die tijd van leugens ging het volgens mij niet beter met je. ik wilde er voor je zijn ik deed mijn best een vrolijk persoon in je leven te zijn. maar na de zomer zij je steeds vaker dat je geen zin had om wat te doen.. tot een moment dat je nooit meer zin had om wat te doen. ik begon een beetje klaar met je te worden toch nodigde ik je nog uit op mijn verjaardag, ik dacht een beetje vriendin kom, je zij ook dat je zou komen! tot de middag voor mijn feest toen vertelde je dat je een band van een 'vriend' ging checken...
vanaf dat moment wist ik echt niet meer wat er met je was, waarom je ons contact verbrak, sins dien heb ik je nooit meer gesproken.. je heb me verwijdert uit je foto's op je hyves.. overal, en tot slot ook de 'vriendschap' op hyves.
snap der niks van.

afgelopen weekend op een feest jij was daar geloof ik ook sprak je vriendje... hij is een vriend van mij had hem al lang niet meer gesproken dus sprak hem aan hij vroeg waarom wij niet meer met elkaar prate.. ik zei.. zij verbrak onze vriendschap je moet het neit aan mij vragen maar goed hoe ist nou met jouw?? hij eindigde met de woorde ik moet weer terug anders word vrouwtje boos omdat ik met jou klets..

nu vraag ik me echt af..verder heb ik er geen behoefte meer aan maar vraag me gewoon wel een af wat heb ik fout gedaan... waar aan heb ik dit verdient?? heb ik je iets miss daan? tell me... just that I know why...

Wie snapt dit?? ik niet!

05 nov 2009 - bewerkt op 05 nov 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Marit,
Marit,, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende