Ik zou het niet weten. Wat heb ik nou niet? Genoeg. Maar daarentegen heb ik ook veel wel. Vooral veel wat ik op dit moment niet zou willen hebben. Was er maar iets mogelijk om de tijd terug te draaien, om iets opnieuw te doen, om bepaalde pijn/problemen van dierbare mensen weg te nemen. Kon je maar leven zoals jij het zou willen, zonder beperkingen. Er is zoveel dat ik wil, en zoveel dat nooit meer zal gebeuren. Had ik maar gewoon wat meer duidelijkheid over alles.
Ik wil aandacht, dat is alles. En ik ben jaloers (en ik vind het niet eens erg).
En ik ben er zojuist in geslaagd mijn studieboek uit te hebben. En dat 2 weken voor mijn tentamen. Plus nog wat artikelen, en nog veel samenvatten, maar ik heb het gevoel dat het me voor 1 keer wel gaat lukken. Ach, heb me wel eens slechter gevoeld. Eerst maar eens proberen mijn herkansing van vorig jaar te snappen, en dat wel te halen, de rest kan alsnog in de zomervakantie.
En wat kan ik zeuren. Ik wou dat NIETS me meer aan jou herinnerde (wat gelijk staat aan dat ik zelf maar niet meer zou moeten bestaan, dus dat kan niet).
Is het al vrijdag? Ga ik gezellig met Ems wat drinken en wat eten. En niet zomaar wat eten
Pasta capreseItaliaans, hoofdgerecht, 2 personen, pasta
Bereidingstijd 20 minuten
Bevat per eenpersoonsportie
energie 530 kCal - eiwit 22 g
vet 23 g - koolhydraten 60 g
Ingrediënten150 g penne of andere stevige pastasoort
250 g romaatjes of cherrytomaten
1 eetlepel olijfolie extra vierge met citroenaroma
1 eetlepel olijfolie extra vierge
versgemalen zeezout en zwarte peper
1 bakje minibolletjes mozzarella (kaas)
1 zakje verse basilicum (15 g)
BereidenPasta beetgaar koken volgens aanwijzingen op verpakking. Tomaatjes omscheppen met helft van citroenolie en olijfolie, zout en peper. Tomaatjes op bakplaat onder hete grill of in droge koekenpan in 5-7 min. gaarroosteren, af en toe omscheppen. Mozzarella afgieten en bolletjes halveren. Basilicumblad grof scheuren. Pasta afgieten, rest van olie en zout en peper naar smaak erdoor roeren. Mozzarella en tomaatjes erdoor scheppen. Pasta in twee warme diepe borden scheppen en basilicum erover verdelen.
Tip Schep de gare pasta om met gescheurde rucolasla (zakje 30 g), voor een wat pittiger gerecht.
WijnadviesRonde, fruitige, soms wat kruidige witte wijnen