wat n dag.

hallooww..

tjongejongejonge wat n dag. zou m echt voor geen goud over willendoen.
t begon vanochtend al, ik moest krantjes gaan doen ma was vergeten mn wekker te zetten dus papa kwam kei chagerijnig aan me bed staan van: verdorie kom der nou is uit!!
nja ikke aangkleed enzo, em krantjes gedaan, vreselijk op dit moment al die regen en wind.

kom ik thuis en ik loop na de keuken. zie ik mama daar huilen. ik heb niet zo'n goede band met mn moeder, en k probeerde t goed te doen. dus ik vraag wat er aan de hand is.
zoals verwacht hadde papa en mama weer is ruzie gehad. maar t was nu wel heel erg uit dehand gelopen zo tee zien. der was weer is gesmeten met dingen en de prullebak en de rolgordijntjes waren kapot. niet verder overdoor vragen dacht ik..
mama begon nog harder te huilen en zei dat t allemaal mijn vaders schuld was! hij wou weg uit t huis ennooit meer terug komen. nja die verhaaltjes geloof ik ondertussen al niet meer. maar goed, toen begon ze te schreeuwen dat ze dood wou, ze had vanaf der 16e al voor papa gevochten en nu hij t opgaf was der leven voorbij. ik snap heel goed hoe ze zich voelt. maar alsjeblieft zelfmoord!?
dus ik zeg nee mama doe nou niet. en ik en me zusje dan? toen begon ze weer te huilen en te zegge dat zze nog steeds dood wou. ik wist echt niet wat ik moest doen. ik ben na me zusje gegaan en heb maar n spelletje met der gespeeld. ze nog maar 11 en maakt t nu allemaal al mee. oke ikk was jonger maar ze heeft t al zo moeilijk.

na n tijdje hield ik t niet meer uit thuis
dus ik nam contact op met mn vriend of ie me op kon komen halen en dan aten we samen wel wat.
ik zat bij hem in de auto en t voelde al anders als normaal. oke ik was gespanen en hij ook want hij moet maandag mri-scan, hij heeft pas te horen gekregen dat ie n plotselinge beroerte heeft gehad in zn oor en nu voor altijd doof is aan een kant.
wij wat boodschapjes gedaan, komen we bij m binnen.
allemaal heel romantisch op de bank wat gegeten (wat romantischgaap!) wat gepraat enzo.
en op n geve moment begon t, oke hij heeft redelijk vlug ''zin'' deze keer ook. maar ik had er niet zo'n zin in dus we stopte maar. nog n beejte op de bank gehangen.
en toen kwam t
we moeste na mijn huis
dusjah in andere woorden; BACK TO HELL
hebbe we bij mij nog ff op de bank gehangen totat ie in slaapviel. hb m ff laten slapen en toen ma wakker gemaakt omdat ik ook maar eens wou gaan slapen

en ja.. nu lig ik nu dus, op bed.
n al bang voor t moment dat ik op moet staan en weer net alsof er niks aan de hand is thuis..

toch ma proberen te slapen?

xoxo
love&rock
08 jan 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KleineIk
KleineIk, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende