wat te doen met de feestdagen???

ik vond het elk jaar weer een verschrikking. de december maand. sinterklaas ging nog, kerst werd al erger, en oud&nieuw was een hel. elk jaar d8 ik terug aan vroeger om 1 of andere rede. vooral met oud&nieuw. ook was (ben?) ik bang om op de 31e alleen op de bank te zitten kijken naar de vuurwerkklok met een appelflap op me schoot en kinderchampagne van de hema. door niemand te werden uitgenodigt op een feestje. en ik wou dat iedereen als 1e mij een gelukkig jaar wenst. dat iedereen er dan achter kwam hoe belangrijk ik toch ben voor ze.
komend jaar ga ik alles anders doen. op 1e en 2e kerstdag heb ik op me werk aangegeven dat ik elke dag van 9.00 s'ochtends tot 1.00 s'nachts beschikbaar ben. (je moest of 1e, of 2e kerstdag 16 uur werken ivm drukte in de bios, en ik wou allebei die dagen wel werken... voordeel is ook dat er 200% wordt uitbetaald)
met sinterklaas had ik voor alle 6 een leuk gedicht geschreven omdat ik t leuk vond om te doen en er geen verplichting achter zat aangezien me ouders een hekel hebben aan gedichten en surprises maken.
met oud & nieuw ga ik een paar leuke feestjes af op me fiets in almere, en ik hoop met marlena. ik hoef nergens te zijn uitgenodigt. ik KOM gewoon. vinden ze vast niet erg. hoe meer zielen hoe meer vreugd denken de meeste.
als ik dan 1 januarie 562 mensen een gelukkig nieuwjaar heb gewenst voel ik me belangrijk. dan duik ik om 8 uur s'ochtends me bed in om om 15.00 wakker te worden met het gevoel dat ik maar van een paar mensen hou en dat ik net zo goed thuis naar de oudejaarsshow op tv had kunnen kijken, met marlena en me zusje tegen me aan.
10 dec 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Ilsjuh
Ilsjuh, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende