We daten?

Zaterdag middag was ik met T aan het appen over hoe de dag was tot nu toe. En daar vertelde ze me tussen neus en lippen door dat het een eenzame Valentijn was, want ze had de avond ervoor uitgemaakt met haar vriend.Meteen wilde ik afspreken met haar, ze twijfelde want ze wilde het me niet moeilijker maken. Maar ze wilde me wel heel graag zien! Ik ben haar gaan halen en het was echt super gezellig die avond.

Gewoon muziek aan, kopje thee en kletsen. De tijd vloog. Ik kwam steeds dichter bik haar en ging tegen haar aanliggen. Het was ondertussen al half 2 snachts waarop ze zei als je me wilt zoenen kan ik je niet langer tegenhouden. En dat liet ik me niet 2x zeggen. En it felt so good! Na de zoen vroeg ik waar dan die opmerking vandaan kwam dat ze het niet moeilijk voor me wilde maken. Ze wist niet hoe de avond zou verlopen en was bang me teleur te stellen als ze niet toenadering zou zoeken. Maar ze had ook al de hele avond tegen haar verlangens gevochten.

We zijn vervolgens samen naar bed gegaan en daar fijn bij elkaar gelegen. Geknuffeld en gezoend en toen ze haar hand op mijn naakte huid legde ging er een golf van genot door mijn lijf. Gewoon perfectie. Zo lief en teder precies hoe ik het wilde en me al maanden voorstel.

Ondertussen was het tegen 6 geworden en had ze behoefte om te roken. Zijn we weer naar onder gegaan en daar weer verder gekletst. Samen de zon zien opkomen op de bank en de meest geweldige zoensessie ooit gehad. 2 uur lang met elkaar gezoend we raakten zo in elkaar verstrengeld, time stoof actually still! En ik bevond me in een wit vlak en elke keer als haar lippen mijn lippen raakte kwam er een warme golf over me heen. Daarna snel weer naar bed en gvd wat een lijf heeft dit meisje zeg. Mooie kleine borstjes, lekker rond kontje just perfection.
vrolijkHelaas moest ze om 1530 weg want ze had afspraak staan die dag.

We zijn nog geen stelletje, ze ziet nog niet hoe ze verder moet, het is echt heel leuk, ze wilt me ook, maar ze is ook bang. Bang dat omdat het nu mag het de interesse wegneemt... We houden het nog even geheim voor de buitenwereld. Maar blijven exclusief met elkaar afspreken en hopelijk blijft het leuk because after saturday im really sure im in love
16 feb 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van heartbroken
heartbroken, man, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende