Weekend

Het is weer maandag, het weekend is weer voorbij! Helaas, maar ik heb wel echt weer een topweekend gehad!

Vrijdag:
Overdag ben ik naar Groningen geweest voor school. Open dag op de universiteit. Dus wel relaxed dagje!
's Avonds ben ik naar Down Under geweest. Dat is een jongerencafé in Gorssel. Samen met drie vriendinnen. Eerst nog even wat drinken bij Marjolein en vervolgens gingen we weg. Down Under is een mix van een cafétje, maar dan met een draaitafel erin en een soort van dansvloer. Ik vind het moeilijk om te beschrijven, maar het is wel heel gezellig! nahnah Dat jongerencafé gaat om half 1, kwart voor 1 dicht. Marjolein en Romy gingen
toen naar huis, maar Sanne en ik gingen met nog een paar anderen de kroeg in. Op naar de Hoek! Dat is het enige café in Gorssel, maar het was wel gezellig! Was kwart voor drie thuis.

Zaterdag:
Eerst heb ik flink uitgeslapen. Even door mn koppijn heen slapen, die toch redelijk aanwezig was..engel Om een uur of 11 werd ik wakker gebeld door Esther. Gaan we vanavond nog naar Dieka? was de vraag. Ik vond het prima! Leek me gezellig. Eerst s middags nog even kijken bij mn volleybalteam, want mag nog steeds niet volleyballen met mijn rug. Ze wonnen krap met 3-2 van Warnsveld! Jeej!
s Avonds werd ik om 10 uur opgehaald door Esther en Puck. Pucks vader bracht ons naar Dieka en mijn vader zou ons ophalen.
Het was echt een heel geslaagd avondje! Esther en Puck waren nog nooit in Dieka geweest dus ben er in sneltreinvaart met ze doorheen gescheurd zegmaar! Maar we hebben lekker gedanst en het was echt heel leuk! Was om vier uur thuis.

Zondag:
Ik wist vantevoren dat we zondag met de familie naar het strand zouden gaan, maar het viel toch tegen na 2 avondjes laat in bed. Ik kan daar sowieso al slecht tegen, dus het was niet echt prettignahnah. Om tien uur werd ik wakker gemaakt (dat was nog wel te doen) en om 11 uur reden we weg. En na een tijdje rijden kwamen we op het strand. Heb heerlijk lopen dollen met mijn broertje. Voelde me weer even vijf! Is toch stiekem wel heel erg leuknahnah 's Avonds met zn allen gegeten en op tijd naar bednahnah

Al met al dus een geslaagd weekendje!

Liefs,verliefd
07 nov 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Marlous
Marlous, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende