weekend!

Hi, nou lekker heavy weekendje achter de rug ...het was heel gezellig ik ben voor de eerste keer in een half jaar weer uit geweest in mijn eigen woonplaats en het was echt leuk, normaal ga ik altyd naar Zak of Index in duistland maar een paar kennisen van me wouden graag hier uit en vroegen of ik mee wou en dat wou ik wel ik heb het heel erg leuk gehad desondanks er niet zoveel te doen was hier .
soms kom ik mensen tegen uit het westen die dan helemaal hierheen komen voor onze discotheque terwijl het echt doodsaai is als je het hier gewend bent dat snap ik dan echt niet als ik nu in een hoofdstad woonde tja dan was het wat anders geweest .

ik ben nog steeds öp zoek"naar een leuke jongen maar dat loopt allemaal nog een beetje stroef er is hier echt niets leuks zelfs dus geen lekkere jongen met een goed gevoel voor humor goed gekleed en verzorgd HEREN!!! is het dan zo moeilijk om eens iets aan je uiterlijk te doen!!!! hahhaah nou ja ik hoop dat het in ieder geval een beetje doordringt bij de meeste mannen die dit onzinnige dagboek van mij lezen hahahaknipoog nou mensen ik ga er weer vandoor moet morgen een hele hoop dingetjes doen nou doei doei groetjes xxxjes jennifer shadeverliefdcool!nahnah
24 aug 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van jennifer s
jennifer s, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende