Weekend!

Afgelopen weekend was echt heel chill!

Vrijdag:
Vrijdagmiddag lekker geshopt en even naar de kooltuin geweest (boring) wel gezellig met Joyce en Mara!erg vrolijk
Het was vrijdagavond en ik zou Lost kijken bij Anne, met Anne natuurlijknahnah, ca, frank en nog een vriendin van Anne. Ik zou eigenlijk wel een beetje vroeg naar bed gaan want ik moest namelijk vroeg op om te werken in Bergen. We hebben nog lekker buiten gezeten in de tuin en nog een stukje opgenomen Grey's Anatomy gekeken (wat ik al had geziennahnah blijft leuk!) Maar het lukte dus niet helemaal om vroeg naar bed te gaan..
Frank en ik gingen Robin van het station afhalen want die zou het weekend bij Frank thuis chillen. Dus ik dacht nja ik ga wel heel even mee en daarna lekker slapen.
Bij Frank thuis aangekomen was er gala avond bij het JA (Jan Arentsz) en Mara was daar in haar mooie jurk!!!erg vrolijk dus hebben we daar nog even rondgehangen en nog wat oude leraren enzo geziennahnah
We waren het toen met elkaar eens om Gone in 60 seconds te gaan kijken (kon m al dus viel half in slaapnahnah) uiteindelijk was het dan half 4 en ik dacht goh laat ik eens op huis aan gaan! Kom in m'n kamer echt nee he!! Het was een bloody sauna in m'n kamer en dat betekende dus dat ik ong 5 uur sliep tot 7 uur en weer klaar wakker was. GREAT!verdrietig (m'n vader pissed off van ja: 's nachts ben je er niet en maak ik me ongerust over je, verpest je ook nog eens m'n ochtendnahnah kon er wel om lachen)

Zaterdag:
Nja ik was dus al vroeg wakker, pluk de dag!
Half 11 zat ik eindelijk vermoeid op de fiets richting Bergen (moest om 11 uur beginnen met werken)
Ik werk daar als kamermeisje (zonder bijpassend pakje!nahnah) was lekker snel klaar omdat het erg druk is in het hotel en alle kamers al bezet zijn, was om 1 uur al klaar en had tegen Frank gezegd dat ik naar m toe zou komen zodra ik klaar was met werken, so I did..
Frank en Robin waren druk bezig het huis te schuren erg cute allebei met dickies vol met gaten enzonahnah
ze hadden nog even ontbeten, gedoucht enzo en gingen we op weg naar de stad een nieuwe stage plek vinden voor Frank..
Restaurant in en uit was wel gezellig hoorvrolijk (hoop dat je bij het Pakhuys terecht kunt, lijkt me wat voor jouerg vrolijk) Robin die flauw deed he Robin..engel iedere keer als Frank even een restaurant in ging..
Finally, we waren klaar met zoeken en brachten nog even een bezoekje langs de Rollin (skateshop) en ja hoor mevrouw vond weer nieuwe schoenen! Zijn wel heel veterg vrolijk en ben er heel blij mee.. (Circa shoeserg vrolijk)
Rond een uur of 4 back to Franks home lekker chillen en hebben we de bbq gereedgemaakt, als Ca was aangekomen bij Frank thuis konden we gaan eten, yeah! Verder eigenlijk weinig gedaan die avond totdat we uitgingen.. bleek er bijna niemand te zijn, boringgaap! mja ik heb me verder wel vermaakt met dansen enzo haha. Rond een uur of 2 zijn we weer naar Franks huis gegaan en hebben daar lekker stokbrood gegeten en trainspotting gekeken, geweldige film! (ook al eens geziennahnah maar wist er weinig meer van.. scheelt) Half 5 thuis, licht buiten, vogeltjes fluiten, zonsverduisteringsgordijn in m'n kamer stuk, verdomme...
2 uur geslapen

Zondag:
Again 7 uur op, maar dit keer in m'n bed blijven liggen omdat ik gewoon op wasnahnah
Vandaag lekker naar het strand met een groep vrienden! yeah kijk er naar uit!
Dus rustig aan uit m'n bed gekomen en daarna weer naar Frank, jemig net m'n 2e huisnahnah!!
Daar op de rest gewacht en het bier en alle spullen bij Wendy in de auto geflikkerd, handigerg vrolijk!! We zijn met z'n allen naar Bergen aan Zee gefietst.. (pauze bij de AH om nog wat dingen te halen) Chill met bier op de fiets!
Op het strand aangekomen zijn we lekker gaan liggen en ben ik gelijk het water in gegaan met Ca, heel koud maar na een tijdje wel lekkervrolijk En voor de rest gewoon lekker gelegen enzo m'n hele rug verbrand AUWWW! Robin die lag te slapen met al het zand in z'n gezicht hahaha was zoo cutenahnah. Eindelijk kregen we Robin wakker heb ik het meeste zand van m afgehaald, het knullie was zelf niet meer in staat om het te doen met z'n aangeschoten kopnahnah. We waren de hitte een beetje zat en het water kwam al aardig dicht bij ons zijn we maar weer teruggegaan en hebben weer gebarbequed met de resten van de dag ervoor. Frank kwam met een idee om een slumberparty te houden en iedereen was voor natuurlijkerg vrolijk dus Ca en ik zijn het heeeeeel lief aan Franks ouders gaan vragenengel En het mocht! nja we moesten het maar uitzoekennahnah
Dus Robin en ik zijn eerst peuken gaan halen in de Mare, en toen mijn slaapspullen opgehaald van huis (ouders naar de kroeg dus ze konden ook geen nee zeggen tegen het slaapfeestjenahnah)
Robin laten rijden op mijn brommernahnah, brommer rijden blijft leukerg vrolijk. We hebben een stuk of 6 afleveringen van The Simpsons gekeken, blijft geweldigverliefd en een stuk Lost in translation.. boring, dus zijn Bart, Robin en ik maar Hoodwinked gaan kijken (3e keer in een maand)nahnah Het was alweer een uur of 5, god...

Maandag:
Half 8 ging de wekker weer want meneer van der Honert moest om half 11 in Den Haag zijn en ik mijn portfolio in elkaar zettenbah! wat morgen af moet! Ben nog even wat gaan slapen.. Was vervolgens alleen maar moeiernahnah Zou aan m'n portfolio, ik en m'n afspraken ja dat weten we dus wel weer. Stel ik het weer uit en ga met Mara lekker op het strand lopen praten en op een terrasje gezeten erg chill! Lekker nog bij Mara thuis met waterballonnen lopen kloten, lekker kleuteren haha maar wel leukvrolijk Het is alweer avond en ik moet nog steeds aan m'n portfolio en andere opdrachten beginnen die morgen af moeten zijn, ik ben wasted en ga nu maar eens beginnen! Nachtwerk dusbah!

Dit was dus mijn geweldige, maar oh zo vermoeiende weekend! Het was het waardknipoog



:Liefs:
12 jun 2006 - bewerkt op 12 jun 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van mrsje
mrsje, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende