Weekend.

Het is al weer weekenderg vrolijk. Ennuh, ik ga echt leuk weekend hebbe denknahnah. Dat hoop ik maar in ieder gevalnahnah.Wat gha ik ammel doen?erg vrolijk

Vrijdag avond 24 november;;
Ik ben dan wel ziek, maar vanavond van 6 tot 7 MOET ik toch echt naar street-dance samen met myn zuskeeerg vrolijk.Anders dan houd ik die dans niet meer bijnahnah.Dusjhaa, en vanaaf om 8 uur ghaa ik naar me vadererg vrolijk.

Zaterdag 25 novemver;;
Lekker uitslapen natuurlijkcool!.En dan gha ik daarna met myn vader naar een vriend van hem (bennahnah) en die dochter is een vriendin van mij(Gina). Dus daar gaan we even naartoe en Ellen(Myn stiefmoedergemeen) moet leren voor examens ofso, dus daarom gaan we wegnahnah.Daarna gha ik Sabine ophalen thuis rond 4 uurerg vrolijk.En dan gaat ze mee naar myn vadervrolijk.Dan blijft ze mee eten en daarna gha ik met haar naar Willem2- RKC Waalwijkcool!.Gezellig met me Chickyerg vrolijk.Word kaii leuk weet ik zekervrolijk.En dan na de wedstrijd brengen we haar weer naar huis, want ze moet de volgende ochtend handballen.

Zondag 26 november;;
Dan viert myn oma der verjaardag want ze is woensdag 29 november jarig en word dan 63erg vrolijk. Dus dan ghaan we naar de verjaardag en dan zie ik myn nichtje&neefje weererg vrolijk.Die heb ik al een tijdje niet meer gezien dussnahnah.En dan ist weekend al weer voorbyverdrietignahnah.

xxx Liza(L).
24 nov 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ;LiiSzaa.
;LiiSzaa., vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende