Weekend

Mijn weekend begon goed vrolijk eerst gewerkt vrijdag en daarna rijles gehad. dat ging allemaal heel goed al was ik weer aardig achter het stuur aan het schelden enzo gemeen daarna ff gedouched en gewacht tot tom en guido er waren. die een biertje in hun handen geduwd en ff mijn appartement laten zien. waar ze toch wel n beetje van onder de indruk waren. Daarna Tom zich ff laten douchen want die kwam direct van t werk terug en toen nog meer bier gedronken hahaha gemeen daarna kwamen Roy met zijn broertje en vriendin nog ff aan en toen hebben we nog een bier gedronken (of 2) en toen zijn we verkast naar Cafe de Buren nahnah daar was flugelparty dus was echt wel weer gezellig erg vrolijk Achteraf een meisje naar huis gebracht die echt veel te veel gedronken had, en ik vond t nou niet echt n leuke gedachte haar alleen naar huis te laten lopen dus ben k zonder jas *ril* met haar meegegaan om te zorgen dat ze thuiskwam en dat ze nog kon lopen hahaha. Belt haar moeder haar op waar ze is, zegt ze ben onderweg Ralph brengt me. OW ok.. Hangt ze op, ik kijk der eens raar aan, zegt ze ja sorry ik was je naam vergeten dus als je dadelijk bij mij bent stel je dan maar voor als ralph. ok had zoiets van okeeeeeee want ik kan heel slecht liegen hahaa maargoed dat gedaan, daar 2,5 uur gezeten en naar huis gegaan. kreeg k nog een of ander vest mee om aan te doen vanwege de kou.

Zaterdag

PC moeten installeren in landgraaf, tyfuslang mee beziggeweest waarna ik geen zin meer had in andere dingen. cds nog ergens afgeleverd en klaar.

Zondag

Lekker uitgeslapen en rustig aan gedaan moest t vest terug brengen naar die meid maar was daar eigenlijk veel te zenuwachtig voor haah nahnah als ik ergens voor t eerst kom voel k me nooit op mijn gemak. Maargoed ze smste me savonds dat ze thuis was dus ik rond half 8 daarheen en ja hoor was haar pa der nu ook... me weer voorgesteld als ralph..... en dat ding afgegeven. nog even gezeten en wat gedronken. maar ze waren een film aan t kijken dus waren ze echt supergeconcentreerd die film aan t kijken en zij was zowiezo moe van carnavalszitting en ik voelde me toch niet op mijn gemak dus heb k me drinken zo snel mogelijk opgedronken en gezegd ik ga nahnah

Nja krijg je alleen nu continu te horen of ik van de situatie gebruik heb gemaakt toen ze dronken was.. Nee!

Volgende vraag:

Waarom niet?
Omdat ik gvd niet zo in elkaar zit, dat ik gewoon geen misbruik maak van een meid...

dat schijnt niet normaal te zijn ofzo.. hoevaak ik dat al niet aan heb moeten horen. en dat ik stom was en weet ik wat..


Nee op dat moment was ik gewoon mezelf die realistisch en respectvol nadacht..... bah!
24 jan 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van MaVeJuH
MaVeJuH, man, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende