weer aan het werk

Terug van vanaktie...oke, ik leef nog steeds! Ik kan me redelijk tegen de kou kleden,en de verwarming thuis staat lekker op 23 graden. Niks aan het handje.

Tot vanmorgen, half 8 op mijn werk, bakkie thee erbij, mail openen,....tadaaaaaa. 376 stuks... Werken mijn bejaarde collega dan gewoon écht niet as ik er niet ben?? blijkbaar niet. Dat ze niet veel doet weet ik, aangezien ik elke dag een lijst krijg te zien met wat er de vorige dag is gedaan, en ja ja...met de naam erbij wie het heeft gedaan.
Blijkt mijn naam vaak voor 80% voor te komen op die lijst.

Directeur kwam ff praatje maken. Zoals gewoonlijk eerst ff gezellig, hoe was je vakantie etc...je kent het wel. Daarna kwam de diepe zucht. (ik wist wat er zou komen..) Tja...W. is weer ziek geworden (w = de bejaarde oma tegenover mij dus..)
En ook dat verbaasde me niet,...want zodra in oktober de blaadjes beginnen te vallen, heeft ze ineens overal last van. Eerst d'r arm. toen kreeg ze black-outs. Is ze een keer gevallen Oke...kan gebeuren, maar waar zij dan last van krijgt...volgens mij googlet ze gewoon ff wat je kan oplopen met een val, en daar krijgt ze dan ook last van. boos

Dus van de 6 keer dat ze moest werken die ik er niet was, was ze er maar 3 keer, en ook nog eens halve dagen.

En of ik nu dus kan inschatten hoe lang we (lees "ik"knipoog er werk aan hebben om de achterstand weg te werken...

Ik ga dus maar weer gauw veder! engel

26 jan 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van liefsaar
liefsaar, vrouw, 41 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende