Weer terug :)

vrolijk hai

Zo, het is een tijdje geledendat ik hier heb geschreven,maar ik heb denk bijna 2jaar een dagboek via Word op de PC gewoon bijgehouden.
Had ik misschien beter niet kunnen doen, want mijn liebende ex hackte mn pc en las al het wel en wee (voornamelijk over hem). Jeuj.
''Gelukkig'' schrik 'ie wel, ipv me keihard uit te lachen.
Sindsdien ben ik wel lekker verder gegaan, heb alleen gelet op wat ik schreef enzo, maar ik ging er niet vanuit dat ie het nog een keer deed, wat ook niet gebeurd is vrolijk

Wow ik weet nog dat toen ik hier, zo ongeveer 3jaar geleden schreef, het overm n allereerste vriendje ging, en heel erg kinderachtig geleuter(A) haha, wel grappig maar ook beetje om voor te schamen.
Ik vind mn leven sindsidne wel wat leuker eigenlijk, als ik het vergelijk met toen.
Natuurlijk ben ik nu lekker wat ouder, en volwassener, wat ervaringen rijker, niet allemaal even geweldig maar das misschien ook niet eens zo slecht?
Ik ben in ieder geval nu best gelukkig met mn lieverd ,bijna een jaarvrolijk, en ook al hebben we af en toe een crisis, ik hoop dat we nog heeeel lang lekker saampjes blijven! woeijj

Verder is mn nieuwe school helemaal leuk, het blijft MBO helaas dus je hebt af en toe echt van die .. sehr aparte dingen, maar dat blijfj e overal wel houden denk ik.
Mn klas is best oké , alleen maar meiden (27 met mij erbij) en das best wel eens lastig, want ja, we roddelen en we kijken vuil enz.
Het zijn echt groepjes, best naar soms, want wewerken in projecten, ook in groepsverband (met zn 4en) en dan kom je altijd bij mensen die je minder leuk vindt of die gewoon minder(anders?) gemotiveerd zijn. En ik ben ook weliemand die het liever dan alleen doet, zodat ik weet dat het gewoon goed is, of in ieder geval op mijn manier.
maar, na een paar akkefietjes na (mp3 gestolen,geld gestolen,gezeik met inspectie vanwege presentielijst die anderen voor elkaar tekende), is het allemaal best leuk en heeeeel anders dan vroeger.
Ik word er wel volwassener van denk ik, al is het maar omdat ik elke dag na een stad moet, uit mn boerendorpje knipoog

Vanavond ga ik naar Wedding Crashers met mn mopsie, dus ik hoop dat ie leuk is ,en dat ons kleine bioscoopzaaltje niet té vol zit (vindk nooit zo prettig, ook al zit je er voor de film).
En nu ga ik lekker heel slecht kaassouflee's in de pan gooien (ik ben er sinds vanochtend achter dat je zen iet persee in de frituur hoeft te doen, jeuj), en even eten
want mn broer en zn vriendin willen wat privacy als ze samen gaan koken enzo, yeah.

Nou, ik hoop dat ik mn dagboekgedoetjes weer beetje bj kan houden
ik zet dit nog wel even openbaar, want hier staan nog geen schokkende dingetjes in uh vrolijk

Kusjes
(L)
24 sep 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van evad
evad, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende